reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edzia to jednak do Pl zjezdzacie, gratki dla meza :-)
Nie nie zjezdzamy ;-) ,chcemy kupic aby miec swoj kat w pl ,bo nigdy nie wiadomo jak sie zycie potoczy
cytrynowa_
Fanka BB :)
Edyta wybieram sie duo Grecji
Lix dawno cie nie bylo. Co tam u Ciebie?
Edyta. Jesli jest mozliwosc to kupujcie. Zawsze możecie je wynajac i trochę kasy z tego zalapac.
Edyta. Jesli jest mozliwosc to kupujcie. Zawsze możecie je wynajac i trochę kasy z tego zalapac.
Nie nie zjezdzamy ;-) ,chcemy kupic aby miec swoj kat w pl ,bo nigdy nie wiadomo jak sie zycie potoczy
a dzieciaki grzeczne?
Edyta wybieram sie duo Grecji
nie mialam neta, u mnie pod gorke
NaturalnaMama
Mi się to pierwszy raz zdarza. Ale jak pisałam stresów dużo, więc pewnie temu.Hej Lux co tam u ciebie ?
Naturalna odkąd znowu zaczelam sie starać moje cykle wariuja raz mam 25 dc drugim razem 32 ,nigdy nie wiem kiedy sie spodziewać @ :-/
Jal już wakacyjne to się pochwalę, że zakupilismy namiot i we wrzesniu jakąś Słowację chcemy zaliczyć <3
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Mi się to pierwszy raz zdarza. Ale jak pisałam stresów dużo, więc pewnie temu.
Jal już wakacyjne to się pochwalę, że zakupilismy namiot i we wrzesniu jakąś Słowację chcemy zaliczyć <3
To troszke odpoczniecie sobie ;-) ,moja znajoma ma meza slowaka i regularnie odwiedzaja Slowacje
NaturalnaMama
To będą nasze pierwsze wakacje w trójkę, więc nie mogę się doczekacTo troszke odpoczniecie sobie ;-) ,moja znajoma ma meza slowaka i regularnie odwiedzaja Slowacje
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
To będą nasze pierwsze wakacje w trójkę, więc nie mogę się doczekac
Albo w 4