reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja mam jednego ;) i tak też uważam ze są fajni :)
Ewel będzie dobrze, ważne żeby się udało ;)
Poza tym jeśli teraz nic to dopiero za miesiąc się xos okaże a może zabraknie mi odwagi żeby znowu coś próbować ;/

Ostatnia edycja:
Ja nad imionami jeszcze az tak nie myslalam. Powiedzcie mi na czym polegaja mdlosci?

mdlosci hmmmm jak to opisac haha to tak jakby bylo ci niedobrze,chcialo sie wymiotowac np ja jak czulam jakis zapach to od razu bylo mi niedobrze blleeee okropne uczucie, to tak w skrocie a co masz mdlosci ?

Karla ja mam teraz mdłości i jak dla mnie to takie nieprzyjemne odczucie od środka, jest mi nie dobrze , zbiera mi się na wymioty ale nie wymiotuje. Robi bi się ogólnie niedobrze i słabo.
To tak u mnie wygląda i albo jestem w ciąży albo moja podswiadomosc sobie ze mną pogrywa ;/

reklama
Lady Agnes wielkie gratulacje. Wreszcie mamy II kreseczki :-D Jak założyłam ten watek to Ty pierwsza odpowiedziałaś i jesteś pierwsza z II kreseczkami. Jeszcze raz gratulacje i uważaj na siebie i dzidzie.

noelka26 przykro mi,tule Cie mocno. Podaj termin następnej @.

Trzymam kciuki za następne testujące. Tez bym już chciała należeć do staraczek :no:

Do góry