reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

A ja dzir roladki schabowe w sosie pomidorowym, z ziemniaczkami mlodymi z pary i brokul z kalafiorem z pary :-)
Ja objawow zero oprocz bolacych piersi i tydzien do @
Ja juz po porannym treningu!

reklama
Madziolina u mnie też bez objawów. Piersi bolą jak zwykle. Śmiejemy się z J, że w tym miesiącu to była rozgrzewka.

witam się z wami po dość długiej przerwie ;) u mnie nadal bez dwóch kresek. 5dni temu zaczęliśmy kolejny cykl starań.

majdaczku następny termin @ to 12. czerwiec. heh.

tak strasznie chciałbym iść do pracy, niestety mąż nie chce mi pozwolić :p stać nas na to żebym leniuchowała w domu ale tak nudno strasznie. ileż można w domu siedzieć? :p

Ruda,

Witaj!;)

Może warto po prostu powtarzać to do znudzenia? W końcu Ty też jesteś ważna w związku, tak samo twoje samopoczucie. Dla ciebie to sprawa istotna i on powinien to uszanować. Zapewnij go też, że na ile będziesz w stanie to w gospodarstwie pomożesz, ale chcesz iść do ludzi.
Powodzenia w nowym cyklu :)

dziękuję ;)

co do chłopa to już sił nie mam. zawsze znajdzie jakiś argument żeby tylko wybić mi z głowy pracę. ostatnio stwierdził że z Milenką będę się widzieć tylko wieczorami i za mało uwagi będę jej poświęcać. zgasił mnie wtedy. nie miałam co odpowiedzieć :no:

Kami a wiesz już jaką płeć będą miały Twoje maleństwa?? :-)

reklama
Do góry