reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Anusia gratuluję. Jesteś naszym pocieszeniem. Oby to były bliźniaki. I gratuluję raz jeszcze.

Wracam z pracy. Mój samiec po mnie przyjechał i zrobił mi tym niespodziankę. ;) teraz jedziemy do domku

reklama
cześć dziewczyny długo mnie tu nie było :) ale podczytywałam was :) wpadłam was poinformować ze PCOS to nie wyrok sama to mam i to bardzo zaawansowane i..... się udało :D piłam inofem przez 3 miesiące w tym cyklu brałam CLO i udało się ! w poniedziałek zrobiłam test pozytywny :) jest podejrzenie że będą bliźniaki i idę potwierdzić w poniedziałek i czy wszystko jest ok :) także nie poddawajcie się i walczcie :)

Gratuluje:-)koniecznie daj znac jak juz bedziesz po wizycie

Nusia bardzo krótkie masz cykle, ale myślę, że trzeba jeszcze poczekać chwilkę, żeby po odstawieniu od piersi organizm złapał swój rytm.

Witajcie :)

anusia1991 gratuluję :) trzymam kciuki za bliźniaki. Ja marzę o bliźniakach, chociaż ani w męża ani w mojej rodzinie nigdy się nie przytrafiły a słyszałam , że wtedy jest większe prawdopodobieństwo :)
My też w rodzinie ni mojej ni Ł nir mamy żadnych bliźniąt, a ja drugi raz już jestem w ciąży bliźniaczej :)

Tak więc wszystko się może zdarzyć ;-)

Blizniaki super sprawa, choc wolala bym jako pierwsze hehe u mnie tez nie bylo w rodzinie.
A ja gadalam wczoraj z kolezanka z pracy- moja zastepczynia i dziewczyna z dzialu zaciazyla i to bez staran, jest w 6 tyg i blizniaki i jeszcze z innego dzialu w 5 tyg ciazy ;-)

reklama
Blizniaki super sprawa, choc wolala bym jako pierwsze hehe u mnie tez nie bylo w rodzinie.
A ja gadalam wczoraj z kolezanka z pracy- moja zastepczynia i dziewczyna z dzialu zaciazyla i to bez staran, jest w 6 tyg i blizniaki i jeszcze z innego dzialu w 5 tyg ciazy ;-)

No ladny macie wysyp zafasolkowanych:-)
U mnie tez tak bylo 4 kobitki zaszly w ciaze w tym ja:-)

Do góry