Ruda Hetera
Fanka BB :)
Ruda,
dziewczynki - Alicja i Patrycja ;-)
ładnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ruda,
Może spróbuj go przekonać chociaż do części etatu. Wtedy nie będziesz zaniedbywac córki. Albo ustal że skoro nie praca to chociaż 2 razy w tygodniu jakiś fitness czy inne zajęcia z ludzmidziękuję
co do chłopa to już sił nie mam. zawsze znajdzie jakiś argument żeby tylko wybić mi z głowy pracę. ostatnio stwierdził że z Milenką będę się widzieć tylko wieczorami i za mało uwagi będę jej poświęcać. zgasił mnie wtedy. nie miałam co odpowiedzieć
Kami a wiesz już jaką płeć będą miały Twoje maleństwa?? :-)
Może spróbuj go przekonać chociaż do części etatu. Wtedy nie będziesz zaniedbywac córki. Albo ustal że skoro nie praca to chociaż 2 razy w tygodniu jakiś fitness czy inne zajęcia z ludzmi
Takie siedzenie w domu nie każdemu służy
Ruda,
Emka,
Witamy na nowo
Jak się ma maleństwo? Długo jeszcze zamierzasz karmić? @ pewnie jeszcze nie wróciła?
Sorki, że tak dopytuje ale ja nie karmiąca cycem wiec nie bardzo się na tym znam
W każdym razie kciuki zawsze warto trzymać wiec zaciskam mocno &&&&& i śle dużo fluidów ~*~*~*~*~*~*
Karla,
Jak widać czasem trzeba uważać czego się chce