reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Jeanne85 witaj i rozgość się u nas.

Karla nie stresuj się aż tak bardzo przez PCOS. Też mam stwierdzone i inofolic piję cały czas. Wierzę że uda Ci się napewno niedługo zaciążyć i będziesz szczęśliwą mamą. Cały czas trzymam kciuki&&&

Dziekuje i ja trzymam za ciebie kciuki:)
Dobranoc

reklama
To naprawde malo ;-*
Ja za dwójkę dzieci mam też 700zł. I to w mieście. Ale dobre i to :)

Tylko, że u mnie np teraz będę miała sporo wolnego, a wypłatę i tak dostane 700zl bo to nie z mojej winy. Rodzice dzieci są bardzo wporzadku :)

Długo już u nich nie popracuje bo tak liczę do maks końca sierpnia. A w Czerwcu nie będzie mnie przez 10dni bo urlop tak więc już niewiele zostało i oni powoli rozglądają się za opiekunka na stałe bo tak naprawdę wcale o taką co się będzie chciała dwójka dzieci zajmować i to w systemie zmianowym nie jest łatwo :no:
Witajcie :)

Czy mogę do Was dołączyć? 3 dni temu zaczął mi się cykl i zaczynamy staranka :) Mam już 4 letniego synka, przydałaby się jeszcze córeczka :)
Witaj i powodzenia :)

Karla,

Najważniejsze, że już diagnoza jest. Trzymamy kciuki &&&&

Witajcie :)

Czy mogę do Was dołączyć? 3 dni temu zaczął mi się cykl i zaczynamy staranka :) Mam już 4 letniego synka, przydałaby się jeszcze córeczka :)

Witaj;)

Tylko, że u mnie np teraz będę miała sporo wolnego, a wypłatę i tak dostane 700zl bo to nie z mojej winy. Rodzice dzieci są bardzo wporzadku :)

Długo już u nich nie popracuje bo tak liczę do maks końca sierpnia. A w Czerwcu nie będzie mnie przez 10dni bo urlop tak więc już niewiele zostało i oni powoli rozglądają się za opiekunka na stałe bo tak naprawdę wcale o taką co się będzie chciała dwójka dzieci zajmować i to w systemie zmianowym nie jest łatwo :no:

Karla,

No przy takiej stawce to będzie trudno na pewno

Kami u nas w miejscowosci obok kolezanka jako niania zarabia 1500zl po8h przez 5 dni pracuje ale jej pracodawczyni jest sedzina :p

Kami u nas w miejscowosci obok kolezanka jako niania zarabia 1500zl po8h przez 5 dni pracuje ale jej pracodawczyni jest sedzina :p
O no to pięknie!

U nas w Toruniu może podobnie by się wyciagnelo, ale nie wiem :)

Za to u mnie to tak maks 900zl, a i do tego trzeba mieć szczęście. Bo jednak w większości wypadków dzieciakami zajmują się kobitki na emeryturze/rencie . Pracodawca da im 500zł i one szczęśliwe bo mogą dorobić, a te młode nie mają szans. Bo za 500zł nie przeżyje, a i godziny jak na normalnym etacie musi tu wypracować wiec to totalnie nie opłacalne.

hej baby, bylismy w miescie, na obiad zrobilam jajka sadzone, po ktorych umieram, kupilam truskawki i zrobilam galaretke z truskawkami i bita smietana :-) dzis w koncu bedziemy walczyc z ogrodkiem

Karla,

ja mimo wolnego tez mam stala stawke :-)

reklama
cześć dziewczyny długo mnie tu nie było :) ale podczytywałam was :) wpadłam was poinformować ze PCOS to nie wyrok sama to mam i to bardzo zaawansowane i..... się udało :D piłam inofem przez 3 miesiące w tym cyklu brałam CLO i udało się ! w poniedziałek zrobiłam test pozytywny :) jest podejrzenie że będą bliźniaki i idę potwierdzić w poniedziałek i czy wszystko jest ok :) także nie poddawajcie się i walczcie :)

Do góry