reklama
Witajcie ,przyszlam powiedziec ze @ przyszla 8 czyli wczesniej niz Sie spodziewalam ,takze prosze o wpisanie mi kolejnego terminu na 9.06 .Gratuluje zaciazonym I trzymam kciuki za kolejne pozytywy
czesc, czemu zniknelas z forum?
a ja bede musiala szukac nowej pracy po porodzie, najlepiej jako niania bym mogla jechac z dzieckiem, no i ten zasilek jest tysiac zl dla bezrobotnych po porodzie przez rok :-)
To ja jak dobrze pójdzie dostane z ubezpieczenia grupowego jakąś kase za urodzenie dziecka
Edyta! o, jak dawno Cię tu nie było! szkoda, że @ przyszła
To ja jak dobrze pójdzie dostane z ubezpieczenia grupowego jakąś kase za urodzenie dziecka
Edyta! o, jak dawno Cię tu nie było! szkoda, że @ przyszła
tez dostane z grupowego, Tomek tez, ja jestem u niego w firmie na tym grupowym wciagnieta, za cesarke ladnie placa hi hi
madziolina_p
Fanka BB :)
My tez dostaniemy, za Michala po 1300zl dostalismy :-)
cytrynowa_
To nie wiedziałam że tylko do porodu przedluzaja.
Kasik to faktycznie lepiej odczekać i na umowe na stale się zalapac.
Lux a u siebie bys nie mogła się zajmować maleństwem swoim i "cudzym"?
martaha123
ja też jestem na grupówce u męża i dostaliśmy chyba też po 1300 ale za cesarkę nie płacą bo niby że to poród, ale za pobyt w szpitalu to dostałam kupę kasy bo byłam tam 49 dni...
edyta witaj, szkoda że wredota coię nawiedziła ale trzymam kciuki za kolejny cykl &&&
edyta witaj, szkoda że wredota coię nawiedziła ale trzymam kciuki za kolejny cykl &&&
To nie wiedziałam że tylko do porodu przedluzaja.
jesli by mi rodzice przywiezli bobo to tak :-) a z ta trojka, ktora mam obecnie to musze jezdzic tam
ja też jestem na grupówce u męża i dostaliśmy chyba też po 1300 ale za cesarkę nie płacą bo niby że to poród, ale za pobyt w szpitalu to dostałam kupę kasy bo byłam tam 49 dni...
u nas jest 1600 za urodzenie a o cesatrke trzeba zlozyc, bo to dla nich operacja
reklama