reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Witajcie ,przyszlam powiedziec ze @ przyszla 8 czyli wczesniej niz Sie spodziewalam ,takze prosze o wpisanie mi kolejnego terminu na 9.06 .Gratuluje zaciazonym I trzymam kciuki za kolejne pozytywy

reklama
a ja bede musiala szukac nowej pracy po porodzie, najlepiej jako niania bym mogla jechac z dzieckiem, no i ten zasilek jest tysiac zl dla bezrobotnych po porodzie przez rok :-)

To ja jak dobrze pójdzie dostane z ubezpieczenia grupowego jakąś kase za urodzenie dziecka :D

Edyta! o, jak dawno Cię tu nie było! szkoda, że @ przyszła :(

To nie wiedziałam że tylko do porodu przedluzaja.

Kasik to faktycznie lepiej odczekać i na umowe na stale się zalapac.
Lux a u siebie bys nie mogła się zajmować maleństwem swoim i "cudzym"?

ja też jestem na grupówce u męża i dostaliśmy chyba też po 1300 ale za cesarkę nie płacą bo niby że to poród, ale za pobyt w szpitalu to dostałam kupę kasy bo byłam tam 49 dni...
edyta witaj, szkoda że wredota coię nawiedziła ale trzymam kciuki za kolejny cykl &&&

ja też jestem na grupówce u męża i dostaliśmy chyba też po 1300 ale za cesarkę nie płacą bo niby że to poród, ale za pobyt w szpitalu to dostałam kupę kasy bo byłam tam 49 dni...
edyta witaj, szkoda że wredota coię nawiedziła ale trzymam kciuki za kolejny cykl &&&

u nas jest 1600 za urodzenie a o cesatrke trzeba zlozyc, bo to dla nich operacja

reklama
Do góry