reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam :)

Pysia powodzenia! :)

Kamkaz kciuki za pozytywne wyniki ;)

Cytrynowa no raczej powinna przyjść, chyba ze jakiś wypadek przy pracy ale nie sądzę :)
Starania mielismy rozpocząc w czerwcu albo lipcu bo do końca czerwca mam umowe ale dostalam w pracy podwyżke i stwierdziłam, ze przedłuża mi (najprawdopodobniej) umowę i byc moze rozpoczniemy działać w nowym cyklu, tj jeszcze w maju, na wyjezdzie :)

Ostatnia edycja:
hejoo baby, ja juz po pracy, w pracy nic nie pisalam, bo dzieciaki popsuly komputer, myszka zepsuta, kopana baza z dyskami dlugo nie wytrzymaly heh, a lapka tam zabierac sie boje, bo moga mi zalac lub cos. zaraz biore sie za obiad, dzis kurak z sosem, buraczki plus ryz :biggrin2:

No cytrynowa, co ma byc to bedzie, jak los Wam dzidziola chce dac wczesniej to da!
Kamkaz daj znac po badaniach!
Ja tak jak pisalam nie zdolalam meza namowic na przytulanki, a tak naprawde to nie mialam sumienia, bo zapytal kiedy owu jest to mowie, ze dzis tzn wczoraj i nawet chcial sie biedak na sile zabierac, ale i ja ochoty malo mialam, wiec niedzielne poranne bzykanko musi wystarczyc 

No cytrynowa, co ma byc to bedzie, jak los Wam dzidziola chce dac wczesniej to da!
Kamkaz daj znac po badaniach!
Ja tak jak pisalam nie zdolalam meza namowic na przytulanki, a tak naprawde to nie mialam sumienia, bo zapytal kiedy owu jest to mowie, ze dzis tzn wczoraj i nawet chcial sie biedak na sile zabierac, ale i ja ochoty malo mialam, wiec niedzielne poranne bzykanko musi wystarczyc 

jeszcze by padl na Cb biedny i bys go zwalic nie mogla heh :-D

reklama
Do góry