reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Hej!
Luxi to mialas ubaw z meza! I dobrze, ze wymioty przeszly, bo juz sie balam
Oldzi szkoda :-( i jeszcze tak sie pochrzanilo...
Skaba no juz wczoraj, a raczej dzis ok 3 rano juz dzialalismy :-) bylismy ze znajomymi na miescie i tak do domu wrocilismy, ale ciekawe jak dzis test owu, bo wcz byl neg, a wg kalendarzyka owu jutro, a boje sie, ze dzis tez neg wyjdzie i, ze wogole w tym m-cu nie pokaze owulki

reklama
Hej!
Skaba no juz wczoraj, a raczej dzis ok 3 rano juz dzialalismy :-) bylismy ze znajomymi na miescie i tak do domu wrocilismy, ale ciekawe jak dzis test owu, bo wcz byl neg, a wg kalendarzyka owu jutro, a boje sie, ze dzis tez neg wyjdzie i, ze wogole w tym m-cu nie pokaze owulki

niestety zoladek nadal boli

Madziolina_p moja siostra robiła testy owu i za każdym razem wychodziła blada kreska więc była pewna że cykl bezowulacyjny a tu jednak ciąża była więc nie stresuj się tak i cały czas działajcie bo nie znasz ani dnia ani godziny. Trzymam nieustannie kciuki
Lux Ty to masz jazdę z tą teściową. Nie możecie.wysłać ją w kosmos? Najlepiej nie denerwować się takim babskiem ale czasem się nie da. Nerwy same działają. Grund że masz wsparcie w swoim facecie i możesz na niego liczyć

Madziolina_p moja siostra robiła testy owu i za każdym razem wychodziła blada kreska więc była pewna że cykl bezowulacyjny a tu jednak ciąża była więc nie stresuj się tak i cały czas działajcie bo nie znasz ani dnia ani godziny. Trzymam nieustannie kciuki
Lux Ty to masz jazdę z tą teściową. Nie możecie.wysłać ją w kosmos? Najlepiej nie denerwować się takim babskiem ale czasem się nie da. Nerwy same działają. Grund że masz wsparcie w swoim facecie i możesz na niego liczyć

ja juz nerwow i lez nie mam na tesciowa, ona nie moze sie pogodzic, ze jej synus urosl i ma mnie heh

Taka jest kolej rzeczy Lux. Wiem, że każda matka chciałaby mieć dzieci przy sobie ale niestety tak się nie da. Czas odcięcia pępowiny już nadszedł ale najwyraźniej kobieta nie przyjmuje tego do wiadomości. Podejrzewam że przydałaby się wizyta u specjalisty dla Twojej teściowej. Szkoda, że mieszkacie blisko siebie to jesteście na siebie skazane..

Taka jest kolej rzeczy Lux. Wiem, że każda matka chciałaby mieć dzieci przy sobie ale niestety tak się nie da. Czas odcięcia pępowiny już nadszedł w koncu z domuale najwyraźniej kobieta nie przyjmuje tego do wiadomości. Podejrzewam że przydałaby się wizyta u specjalisty dla Twojej teściowej. Szkoda, że mieszkacie blisko siebie to jesteście na siebie skazane..

ja nia nia skazana nie jestem, bo ona ma zakaz przychodzenia tu i tylko z okazji imienin sie zjawia, a wczoraj u niej jazda pod blokiem byla, bo wlasnie szwagierki facet zrobil halas, ze ma ona puscic Edyte ( Tomka siostre ) w koncu z domu, bo Darek chce zamieszkac z nia i jej coreczka i awantura byla, ten powiedzial, ze tesciowa jest nienormalna a ona go z mieszkania potem wyrzucala :-D

Hej!

madziolinka ja jak kupiłam testy owu to za pierwszym i drugim razem piękne krechy a ostatnio zrobiłam z ciekawości i ledwo blada myślałam ze cykl bezowulacyjny a owu była wiec cos z tymi testami jest czasami nie tak,wiec niema co się przejmowac:-)

reklama
Do góry