reklama
Kurde, dziwny ten okres. Wczoraj się zaczął a dzisiaj już się praktycznie kończy
ja ostatni taki mialam
news dnia-moja walnieta szwagierka w przyszlym roku wyprowadza sie do faceta, tzn on mieszkanie kupuje, po wczorajszej wojnie on powiedzial, ze ma dosc ha ha, tyle wiem od Tomka, tylko ciekawe jak ona dom poprowadzi skoro ziemniakow obrac nie umie heh...no coz tesciowa przez swoje chore zachowanie pozbywa sie dzieci z domu, zostal jej tylko ten uposledzony syn i zostana sami na czterech pokojach i wysokimi oplatami, za cholere sie nie utrzymaja, moze i by sie udalo sprzedac to mieszkanie, ale tu sa bardzo wysokie czynsze i ludzie latami tu mieszkan sprzedac nie moga, a nas napewno nie ublaga bysmy tam poszli mieszkac w akcie desperacji, o nieee! zreszta gdy podpisalismy tu umowe to mamy tzw umowe egzekucyjna i jesli przez miesiac spoznimy sie z oplatami to nas komornik wyrzuca i ona jako matka Tomka podisala taki dokument, ze w razie co nas przyjmie a powiedziala, ze mnie by nie wziela i to pamietam! placimy na czas i dobrze nam sie tu mieszka i za zadne skarby do niej nie pojdziemy.
martaha123
Fanka BB :)
witajcie Babeczki
Melduję , że SĄ DWIE KRECHY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Melduję , że SĄ DWIE KRECHY!!!!!!!!!!!!!!!!!
madziolina_p
Dawaj fote!
reklama
Lady Agnes
Martaha, super gratulacje :-)