licze, ze na wizycie dostaniecie jaks pomoc i to ruszy w koncu do przoduJa niestety po nieudany 5tygodniowym czyms tam odstawilam leki hormonalne.
Organizm sie oczyszczal 2 cylke po 23 dni.
Teraz jest 25dc i chyba wraca wszystko do normy.
Albo i nie.
W poprzednim cyklu usg. Kilka malych niepeknietych pecherzykow.
Obraz jajnika jak na pcos
Choc tego nie mialam stwierdzonego
Teraz cykl na castagnusie
Ale temperatura skacze jak jej sie zechce wiec chyba bezowulacyjny.
Nie staralismy sie specjalni
Mamy poteierdxona wiyte w poradni nieplodnisi w poznniu za 2,5 msc-a
reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Julka,
Teraz sprawdź bo już wszystko powinno być ok
Teraz sprawdź bo już wszystko powinno być ok
no to sie troche u Was pozmienialoPo protu bb a tablecie cieko dziala
Trohe sie u nas pomienialo
Teraz jestem miastowa no i chyba nieflugo sama zostane
M pracy w niemczech szuka
Wiec ciaza dopiero w niemczech planowana
Hej:-)Cześć wam
dobrze ze mialysmy kontakt ze soba poza tamtym forum bo kto wie czy bysmy sie odnalazly na nk malo zagladam i nie jestem na bierzaco a tu mozemy popisac jak za dawnych czasow i tu dziewczyny sa spoko:-)tam poszlo o moja ciaze biochemiczna i tyle, odeszlam, bo one zrobily problem z niczego i polowa byla po mojej stronie i nawet laski z innych watkow przychodzily pisac i mnie bronily, to bylo super brakuje mi wlasnie tych dobrych duszyczek szczerze mowiac i ciesze sie, ze przyszlas na to forum tu za mna ale to nic, bo jak Ty zniknelas tam z ich forum to ani razu nie pisaly gdzie jestes! a mnie tu kilka dni nie ma i laski juz sie martwia i tesknia to mowi samo za siebie!
monii88
Fanka BB :)
a ja jestem z 5 listopada hehClaudia31- nie stresuj się, wszystko bedzie dobrze ! Twój dzidziuś bedzie skorpionem i łatwo nie będzie ,ja urodziłam się 1 listopada :-)
no dokladnie, ja jeszcze z kilkoma laskami z tamtego forum mam konakt na privHej:-)
dobrze ze mialysmy kontakt ze soba poza tamtym forum bo kto wie czy bysmy sie odnalazly na nk malo zagladam i nie jestem na bierzaco a tu mozemy popisac jak za dawnych czasow i tu dziewczyny sa spoko:-)
reklama
a ja jestem z 5 listopada heh
Ja tez z listopada:-)