reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Nawet nie wiedzialam ze tam sie takie rzeczy dzieja czasem czytam ale tylko tak z grubsza i do tego tematu nie dotarlam i w sumie nie wiedzialam do konca czemu odeszlas co sie stalo bo przeciez wszystkie bylysmy zzyte i moglusmy o wszystkim pisac no ale po tej akcji sie posypalo a temat to na kilku watkach byl
tam poszlo o moja ciaze biochemiczna i tyle, odeszlam, bo one zrobily problem z niczego i polowa byla po mojej stronie i nawet laski z innych watkow przychodzily pisac i mnie bronily, to bylo super :) brakuje mi wlasnie tych dobrych duszyczek szczerze mowiac i ciesze sie, ze przyszlas na to forum tu za mna :) ale to nic, bo jak Ty zniknelas tam z ich forum to ani razu nie pisaly gdzie jestes! a mnie tu kilka dni nie ma i laski juz sie martwia i tesknia :)to mowi samo za siebie!

reklama
Ja niestety po nieudany 5tygodniowym czyms tam odstawilam leki hormonalne.
Organizm sie oczyszczal 2 cylke po 23 dni.
Teraz jest 25dc i chyba wraca wszystko do normy.
Albo i nie.
W poprzednim cyklu usg. Kilka malych niepeknietych pecherzykow.
Obraz jajnika jak na pcos
Choc tego nie mialam stwierdzonego
Teraz cykl na castagnusie
Ale temperatura skacze jak jej sie zechce wiec chyba bezowulacyjny.
Nie staralismy sie specjalni
Mamy poteierdxona wiyte w poradni nieplodnisi w poznniu za 2,5 msc-a

Do góry