tak kilka ze starej ekipy jest zwlaszcza Arw...rzadzi tam rowno...cos Ty ja mialam normalna obfita @, tylko, ze krotsza
Ok wiem o kogo chodzi:-)
No to fajnie ze szybko poszka i nie pomeczyla:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak kilka ze starej ekipy jest zwlaszcza Arw...rzadzi tam rowno...cos Ty ja mialam normalna obfita @, tylko, ze krotsza
ale pierwszy dzien bolaloOk wiem o kogo chodzi:-)
No to fajnie ze szybko poszka i nie pomeczyla:-)
moje wyniki tsh oczywiście no wiec miesiąc temu miałam tsh 33 gdzie norma jest do 4,2 a teraz mam 5,2 czyli super, jeszcze troche i będa idealneI...???Nie trzymaj w niepewnosci;-)
bardzo sie ciesze ja mam tsh 1,75 a ft3 i 4 nie badalam, bo nie bylo potrzebymoje wyniki tsh oczywiście no wiec miesiąc temu miałam tsh 33 gdzie norma jest do 4,2 a teraz mam 5,2 czyli super, jeszcze troche i będa idealne
ft3 i ft4 idealne
no to ty masz idealny wynikbardzo sie ciesze ja mam tsh 1,75 a ft3 i 4 nie badalam, bo nie bylo potrzeby
moje wyniki tsh oczywiście no wiec miesiąc temu miałam tsh 33 gdzie norma jest do 4,2 a teraz mam 5,2 czyli super, jeszcze troche i będa idealne
ft3 i ft4 idealne
to mam idelane nie wiem jak reszta hehno to ty masz idealny wynik
ale ja jestem po operacji tarczycy wiec niestety miałam wysoką niedoczynność, ale wszystko wraca do normy
wizytę u endokrynologa mam w piątek wiec zobacze na kiedy wyznaczy mi kolejną ale myślę że gdzieś za miesiąc,może półtoraNo to ladnie spadlo:-)kiedy bedziesz robic nastepne?