reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Tak ja miesiac przed ciaza mialam dobre wyniki zaraz przy pierwszych badaniach poszlam i powieczial ze trzeba zrobic jeszcze raz i wtedy spadly do 3 teraz zrobilam jeszcxze raz i zobaczymy powiedzial ze taka tarczyca nie grozi dziecku ale trzeba ja bardzo pilnowac i zobaczymy czy roznie maleje czy stoi po tych wynikach zadecyduje o leczeniu bo ze skaczaca tarczyca w ciazy ciezko cokolwiek dobrac a zle dobranym mozna narobic wiecej klopotow niz dobrego. Najlepiej jak kobieta w ciazy ma 1.5-2

reklama
Claudia ja mysle ze to tarczyca od niej czesto takie ma sie dolegliwosci im wieksze tsh tym dzidzius ma mniej hormony tarczycy do pobrania od mamy a sam jeszcze jej nie ma wiec korzysta z naszej

reklama
Do góry