reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Zazdroszcze Ci tych genów. Jakbyś była moja klientka i chciała kupic Alkohol to bym dowodu zazadala.

Mi wszyscy dają więcej niż mam.
Ode mnie faktycznie większość woła, ale jestem zawsze w szoku bo jednak mi się wydaje, że ja wyglądam na swoje lata[emoji1]

Ale faktycznie u mnie w rodzinie kobiety wyglądają naprawdę młodo. Jak byście zobaczymy moja mamę to w życiu byście jej 45lat nie dały :no:

Dzień Dobry :* w końcu wolne mam, jak pracuje to prawie czasu nie mam, a tak mi Was brakuje :( powoli sobie będę czytać zaległości bo mam 90 stron:szok::szok::szok:

Nooo Gaga w końcu :))
Jak Twój cykl, przylazla @ czy narazie nie?
Kami piękna mądra mamusia jesteś. Co do genów to nie ma bata na nie, ale mialaś mieć te dzieciątka i są. fakt,slyszalam ze w niektorych rodzinach rodza sie tylko np. chlopcy ale nie slyszalam ze sie to wiąże z poronieniami. Kiedyś zresztą się o nich pewnie nie mówiło.

Balladyna na moja @chyba jeszcze czas, mam nie regularnie a po ostatnim mega długim cyklu to już w ogóle nie wiadomo kiedy przylezie, ovu przeliczył mi, że powinna przyjść 23.04 także zobaczymy co to będzie

reklama
Do góry