reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Madziolina,

Wątpię :) jakby to był chłopcy to bym tą ciążę poronila. Ale życie jednak czasem potrafi zaskoczyć i zdarzają się cuda wiec może...

Ale ja i tak wiem, że to dziewczynki [emoji7]

Dzień dobry!

Ja dziś leniu****e w końcu mam wolne :) a w perspektywie tydzień, który będzie trwał tylko do czwartku :D

Ahh tak to lubię pracować ;)

Ale po wczorajszym jestem wykończona :( jak sobie pomyślę, że będę miała jeszcze dwa takie ancymonki... Trzydziestki to ja nie dożyje. To pewne ;)

A tu wstawię wam fotę mojej córci z moja siostra :) moje dwie kochane wariatki [emoji7] [emoji7]
Zobacz załącznik 682462Zobacz załącznik 682463Zobacz załącznik 682464

Obie fajne laseczki :-) a malutka taki nygusek słodki :yes: Na pewno będziesz miała wesoło z 3 takimi małymi panienkami :D
Kami wrzuć jakieś swoje foto z córcią :)

Ja kupiłam kilka rzeczy ale białych i beżowych heh nigdy nie wiadomo co tam się wykluje ale ja czuje ze chłopak, póki co jak dziewczynka to będzie Hania a chlopak Kubuś.

uploadfromtaptalk1429340158626.jpguploadfromtaptalk1429340201571.jpg
Kasik,

Proszę :)

Cytrynowa,

U mnie się to nie zdarzy bo organizm mój eliminuje najprawdopodobniej zarodki płci meskiej. Stąd poronienia. Mamy błąd w chromosomach. U nas w rodzinie od strony mamy nie rodzą się chłopcy i wszystkie ciążę z chłopcami są poraniane :(

Moja ciocia straciła dwóch synkow jednego w 9tc drugiego w 16. Dostała tez krwotoku i musieli usunąć macie wiec dzieci się nie doczeka juz . Babcia tez poraniala synów, a dwie córki donosiła. Ominęło to jedynie mamę bo ona była dwa razy w ciąży tylko ale za każdym razem z córkami.

Ja nie zdecydowalam się na zbadanie płci bliźniąt wiec na 100% pewności nie mam, ale i mój lekarz tak uważa i wiem ze gdyby nie był przekonany o płci dzieci to nic by mi nie powiedział teraz na badaniu :)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1429340158626.jpg
    uploadfromtaptalk1429340158626.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 100
  • uploadfromtaptalk1429340201571.jpg
    uploadfromtaptalk1429340201571.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry