reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kasik,

Ja w makijażu tez pewnie wyglądam, ale rzadko kiedy się maluje :) chociaż jestem kosmetoholiczką :D
Ja wiecznie straszę swoją naturalną gębą bo prawdę mówiąc przy Guci to szkoda mi czasu na barwienie się z mejkapem ;)

Ja tez podobno wyglądam na swoje lata i tez raczej z makijażem się nie rozstaje, źle się czuje bez. jak się odwaze to tez wrzucę swoje zdjęcie :-)

Ja nie lubię się malować. Śpioch jestem i wolę 10 minut dłużej pospać (tyle mi zajmuje makijaz).
Jak dojwzdzalam do pracy busem to tam się robiłam na bóstwo Ale teraz albo samochodem albo piechota. Albo za krótko jadę.

cześć dziewczyny :)
jestem tu nowa.Długo zastanawiałam się nad napisaniem ale w koncu pomyślałam żę napiszę.Mam problem z zajściem w ciążę. Lekarz stwierdzil ze nie dochodzi u mnie do owulacji gdyż jest dużo pęcherzykow ale żaden z nich nie dojrzewa. zrobiłam badania hormonalne lekarz powiedzial ze w miare wszystko w porządku. miesiączki mam nieregularne wywoływane obecnie duphastonem. Od 3d.c do 7d.c mam brać lamettę na stymulację jajeczkowania, a potem w 9d.c na usg kontrolne sprawdzic czy lametta ruszy te moje jajeczka do dojrzewania. Może ktoraś z was ma podobny problem i podzieli sie swoimi doświadczeniami. pozdrawiam

cześć dziewczyny :)
jestem tu nowa.Długo zastanawiałam się nad napisaniem ale w koncu pomyślałam żę napiszę.Mam problem z zajściem w ciążę. Lekarz stwierdzil ze nie dochodzi u mnie do owulacji gdyż jest dużo pęcherzykow ale żaden z nich nie dojrzewa. zrobiłam badania hormonalne lekarz powiedzial ze w miare wszystko w porządku. miesiączki mam nieregularne wywoływane obecnie duphastonem. Od 3d.c do 7d.c mam brać lamettę na stymulację jajeczkowania, a potem w 9d.c na usg kontrolne sprawdzic czy lametta ruszy te moje jajeczka do dojrzewania. Może ktoraś z was ma podobny problem i podzieli sie swoimi doświadczeniami. pozdrawiam
witaj, cóż ja z mężem mamy już córeczkę a obecnie staramy się 3 cykl teraz będzie 4 i też nic a organizm mi ześwirował totalnie ale najważniejsze, że jesteś pod kontrolą lekarza i się nie poddajecie, walczcie bo warto dla maluszka dużo poświęcić.

reklama
Do góry