Lilolo
Fanka BB :)
Kasik,
A to my razem rocznik '90
Ja kończę latka 1 lipca
Gaga,
Super, że do nas zaglądnełaś :*
Ja kończę latka 1 lipca
Gaga,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasik,
Ja kończę latka 1 lipca
Gaga,
witaj, cóż ja z mężem mamy już córeczkę a obecnie staramy się 3 cykl teraz będzie 4 i też nic a organizm mi ześwirował totalnie ale najważniejsze, że jesteś pod kontrolą lekarza i się nie poddajecie, walczcie bo warto dla maluszka dużo poświęcić.cześć dziewczyny
jestem tu nowa.Długo zastanawiałam się nad napisaniem ale w koncu pomyślałam żę napiszę.Mam problem z zajściem w ciążę. Lekarz stwierdzil ze nie dochodzi u mnie do owulacji gdyż jest dużo pęcherzykow ale żaden z nich nie dojrzewa. zrobiłam badania hormonalne lekarz powiedzial ze w miare wszystko w porządku. miesiączki mam nieregularne wywoływane obecnie duphastonem. Od 3d.c do 7d.c mam brać lamettę na stymulację jajeczkowania, a potem w 9d.c na usg kontrolne sprawdzic czy lametta ruszy te moje jajeczka do dojrzewania. Może ktoraś z was ma podobny problem i podzieli sie swoimi doświadczeniami. pozdrawiam
Julka,
Wrzucaj
Kasia,
I ty tez