reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ewel ach te "uroki" ciąży :p
Ja sie zaraz musze ogarnąć, wlosy umyć i jadem rwac rzodkiewke i raczej dniowka z glowy, a jutro jeszcze nie wiem co będę robic :) moj sprzedal lagune i pojechal z rana auto ogladac, więc jak jakies kupi to jutro moze jakaś wycieczka ;D
a Ty jakie masz plany?:)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

Ja dziś leniu****e w końcu mam wolne :) a w perspektywie tydzień, który będzie trwał tylko do czwartku :D

Ahh tak to lubię pracować ;)

Ale po wczorajszym jestem wykończona :( jak sobie pomyślę, że będę miała jeszcze dwa takie ancymonki... Trzydziestki to ja nie dożyje. To pewne ;)

A tu wstawię wam fotę mojej córci z moja siostra :) moje dwie kochane wariatki [emoji7] [emoji7]
uploadfromtaptalk1429337269617.jpguploadfromtaptalk1429337279750.jpguploadfromtaptalk1429337291324.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1429337269617.jpg
    uploadfromtaptalk1429337269617.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 77
  • uploadfromtaptalk1429337279750.jpg
    uploadfromtaptalk1429337279750.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 67
  • uploadfromtaptalk1429337291324.jpg
    uploadfromtaptalk1429337291324.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 76
Hej dziewczyny :)
Kami fajniutkie zdjęcia :) twoja córcia to już duża panienka:)

Dzisiaj idę na wesele wiec się pobawie :)
Życzę wam miłego dnia :)

U mnie 8 dc nie robie testów owu w tym cyklu bo nie zamówiłam :)
Zobaczymy co z tego wyniknie :)

Anulka,

To udanej zabawy :)

Tak Lala juz duża panna. Żal mi, że ten czas tak zasuwa :( nawet się nie obejrzę, a będę miała trzy takie duże damy [emoji7] [emoji7] [emoji7]

reklama
Do góry