Julka89.89
Cudzie trwaj..
ciężko bo jest kierowcą i jak poustalają tydzień trasy to by im wszystko zburzyło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciężko bo jest kierowcą i jak poustalają tydzień trasy to by im wszystko zburzyło
Witajcie
wczoraj byly starankia to był 16 dc i miałam sucho...a dzis rano śluz jak białko kurze i rozciągliwy dzis 17dc ale ja bede teraz co 2 dni sie starać przecież bez jaj troche te plemniki żyją
przy moich 30 dniowych cyklach 14 dni przed to było wczoraj więc ja ta nie wiem juz jak to liczyć, teraz se nie nakręcam staranka były w 11 , 12 i 16 dc.
jezeli w przyszłym tygodniu nie będzie miał możliwości to załatwi sobie urlop na 2 tygodnie później jakiś dzień. Teraz i tak nie jest źle, wyjezdza na 2-3 dni, a wczęsniej nie było go 2 tygodnie, był na 2 dni i znowu nie było go 2 tygodnie, a już wtedy się staraliśmy, więc grudzień u nas był taki, że tylko 2 dni było bzyku ;-)
cytrynowa nie dało się, z resztą co to za związek w którym się widzimy 2 dni przez miesiąc, teraz ledwo wytrzymujemy 3 dni... strasznie go kocham i przykro mi, że jeszcze nie mogę dać nam dziecka, ale mam nadzieje, że to niedługo nastąpi.
Cytrynowa mamy przerwy najdluzsze 3 dniowe to nie jest duzo