reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Cykle mi się wydłużają ale zwykle to jest 30-32 dni, pewnie ze był stresik, pierwszy cykl starań i diagnoza PCOS, czekam na @ i zaczynam drugi cykl z nowymi nadziejami :tak:

Polazły ;)
Juleczka nie martw sie ja tez dopiero zakumalam ze moge miec czasami pozniej owu bo czesto miewalam cykle 29/31/29/31 no ale qrde 14go dnia brzuch boli wiec chyba to jasny znak.. Tak sobie nawet mysle czy problemy ze sluzem sie nie wziely od zmiany plynu do higieny intymnej, probuje sobie wszelkimi spisobami wytlumaczyc jego zanik.
Jednakże dzisiaj sie pojawil gęsty mleczny. Zobaczymy co dalej.

Oldzi a to wredna malpa sie zgubila no.

reklama
Oldżi nie wiem jak jest u Ciebie w labolatorium ale u mnie norma na ciąże jest od 1 w górę, a do 1 wynik negatywny. Zależy od laboratorium.
Co do Twojego cyklu nie masz przypadkiem przesuniętej owu skoro masz takie długie cykle? Ja też mam niestety PCOS i moja lekarka wspominała mi że jest możliwość podwójnej owulacji. No i u mnie od poronienia mam 5 cykl z czego tylko 1 miałam przy normalnej owu nawet w tym cyklu mam podwójną. Jakoś w święta zaczęła się owu ale z jakiegoś powodu do niej nie doszło no i od 4 dni mam znowu śluz typowy do owu. Wczoraj byłam u gina i potwierdziła że owu .nie było i ma wystąpić w przeciągu 24 h. Jutro po pracy idę znowu do gin i trzebato sprawdzić. A dziś mam 22dc

Do góry