cytrynowa_
Fanka BB :)
To ja już na siłowni. Pierwsze 5 km na rowerku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to bede zawsze powtarzac, ze owu wystepuje z reguly NA 14 dni przed @ moze to byc liczba 12 lub 15, ale wlasnie duzo dziewczyn mylnie mysli, ze owu jest 14 dni po @, to bledne mylsenie.Dziewczyny jako ze mam tendencje do długich cykli od 32 do 42 dni a czytałam artykuł ze owulacja wcale nie jest w połowie cyklu tylko około 12-16 dni przed @ o ile oczywiście owulacja występuje, jako że nie robie testów owulacyjnych a jeszcze po tych 3 cyklach nie znam swojego śluzu i objswow owulacyjnych tak dokładnie a mój teraz twierdził np ze miałam długo przezroczysty sluz tzn. że często owulacja może być wtedy kiedy się tego nie spodziewam i mogę ją po prostu przeoczyć? TRAGEDIA!
no widzisz, moglas wczesniej sie zorientowac hi hiJa myślałam ze w połowie cyklu, to jak miałam 34 dniowe cykle to owulke miałam 20, a my najczesciej kolo 18 juz konczylismy akcje no nie liczac tego cyklu bo jest naprawde regularnie....zabijcie mnie ;-)
Julka to może przyjdzie wcześniej? Ja odkąd zaczęłam starania i mierzenia temp mam masakrę jeśli chodzi o długość cykli. Wcześniej regularnie jak w zegarku co 28 dni a teraz to mam raz26, raz 29 a teraz miałam 35 co nigdy mi się nie zdarzyło. Postanowiłam ze teraz tak na luzie bardziej. Owszem temp mierze ale nie chce się nakręcac. A to mój 7cs juz.
tempa strzała jestem ;-) ile to człowiek się jeszcze musi nauczyć ;-)