reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
ja to bede zawsze powtarzac, ze owu wystepuje z reguly NA 14 dni przed @ moze to byc liczba 12 lub 15, ale wlasnie duzo dziewczyn mylnie mysli, ze owu jest 14 dni po @, to bledne mylsenie.

No to nawet w szkole o tym mnie uczyli. Że ovu jest w 14 dc. Ale przy założeniu 28dniowego cyklu. Im dłuższy cykl tym później ovu.

Ja myślałam ze w połowie cyklu, to jak miałam 34 dniowe cykle to owulke miałam 20, a my najczesciej kolo 18 juz konczylismy akcje no nie liczac tego cyklu bo jest naprawde regularnie....zabijcie mnie ;-)

Ja tam uważam że nie ma co się stopowac.
Jak nie dacie rady codziennie to co dwa dni. A któregoś dnia zaskoczy.

Oj jak Latwo mi to mowic. Sama nie dałabym rady codziennie.

Po badaniu szyjki i sluzu stwierdzam że szyjka się chowa do góry a sluz mam taki pośredni między kremowym a ciągnącym.

Kasik to niech @ bedzie łaskawa i szybko odejdzie :tak: a kiedy zaczynasz starania ?

Do konca czerwca mam umowe w pracy i czekam na następną na czas nieokreślony (mam nadzieję ze ją dostanę).. więc najprędzej gdzies kolo końcówki czerwca rozpoczniemy. Takze jeszcze z 2 miesiące musimy sie wstrzymać..

reklama
Do góry