reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
ja to bede zawsze powtarzac, ze owu wystepuje z reguly NA 14 dni przed @ moze to byc liczba 12 lub 15, ale wlasnie duzo dziewczyn mylnie mysli, ze owu jest 14 dni po @, to bledne mylsenie.
No to nawet w szkole o tym mnie uczyli. Że ovu jest w 14 dc. Ale przy założeniu 28dniowego cyklu. Im dłuższy cykl tym później ovu.
Ja myślałam ze w połowie cyklu, to jak miałam 34 dniowe cykle to owulke miałam 20, a my najczesciej kolo 18 juz konczylismy akcje no nie liczac tego cyklu bo jest naprawde regularnie....zabijcie mnie ;-)
Ja tam uważam że nie ma co się stopowac.
Jak nie dacie rady codziennie to co dwa dni. A któregoś dnia zaskoczy.
Oj jak Latwo mi to mowic. Sama nie dałabym rady codziennie.
Po badaniu szyjki i sluzu stwierdzam że szyjka się chowa do góry a sluz mam taki pośredni między kremowym a ciągnącym.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
owulacja jest 14 dni przed @, a nie 14 po
Tak mnie lekarka tłumaczyła;P
Tak mnie lekarka tłumaczyła;P
Kasik życzę STOSUNKOWO udanego wieczoru
Julka kurczę przykro mi, ze beta negatywna
Luxi w Tobie nadzieja!!!
Na STOSUNKOWY wieczór nie licze,bo @ dzisiaj mnie nawiedziła, ale i tak jest milo
cytrynowa_
Fanka BB :)
Majdaczku wrzuć mnie prosze do poczekalni bo mi się gdzieś @ zagubiła po drodze ...
Ale jak zagubiła? Sama z siebie?
Kasik to niech @ bedzie łaskawa i szybko odejdzie a kiedy zaczynasz starania ?
Do konca czerwca mam umowe w pracy i czekam na następną na czas nieokreślony (mam nadzieję ze ją dostanę).. więc najprędzej gdzies kolo końcówki czerwca rozpoczniemy. Takze jeszcze z 2 miesiące musimy sie wstrzymać..
reklama