dluga historia, jej facet nie chce z nia dziecka, bo widzi jak ona przedmiotowo dzieci traktuje-ona nie chce dziecka, chce noworodka a jak sie znudzi to babcia wychowa, jak jej corke, a facet wzial ja z corka odchowana i nie chce pakowac sie w pieluchyA ona nie bo? Nie pamietam jesli wczesniej pisalas
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Aha to niezle :-) olac ja, nie przejmuj sie!
ona nie ma neta, nie umie sie po necie poruszac, poza tym nie wie, ze ja pisze na forum,a po drugie to co ja tu pisze mowie tez jej w twarz takze wiesz...Lux Ty sie nie boisz ze ona moze wejsc na forum i przeczytać to wszystko? Bo fakty polaczy i bedzie wiedziala kto i o kim pisze ja bym sie bala he to tylko forum do.ktorego kazdy ma.dostęp
najbardziej boli mnie fakt, ze ona ciagle gada, ze jak to dobrze, ze jeszcze nie zaszlam-mi tego ju teraz nie mowi, tylko mamie swojej a jej corka mi to donosi, zapomina, ze dziecko 10-letnie potrafi dlugi jezyk miec...Aha to niezle :-) olac ja, nie przejmuj sie!
madziolina_p
Fanka BB :)
Nie tam, to musiala by sie ogarnac, ze na tym akurat forum pisze, pod takim nickiem itp olac cieplym moczem!!!
zreszta ja powiedzialm staremu, ze mi ona wisi, tylko, ze rania takie slowa, nie wiem jak moze byc az tak zazdrosnaNie tam, to musiala by sie ogarnac, ze na tym akurat forum pisze, pod takim nickiem itp olac cieplym moczem!!!
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Lux podejść na luzie i nie przejmować się ;-) mój przyjechał i zaczęliśmy się przytulać po 2 dniowej przerwie i stwierdził że strasznie tam spuchłam i czuć to na zewnatrz nawet wiec nawet jeżeli @ przyjdzie to nie spóźniona :-)
ja juz tez sie nie odzywam take luz, ja nwet nie wiem czy spuchalm, bo dawno seksu nie byloLux podejść na luzie i nie przejmować się ;-) mój przyjechał i zaczęliśmy się przytulać po 2 dniowej przerwie i stwierdził że strasznie tam spuchłam i czuć to na zewnatrz nawet wiec nawet jeżeli @ przyjdzie to nie spóźniona :-)
Julka89.89
Cudzie trwaj..
dobranoc laski, niech się śnią dzieciaczki ;-)
reklama
papapapadobranoc laski, niech się śnią dzieciaczki ;-)