reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux Ty sie nie boisz ze ona moze wejsc na forum i przeczytać to wszystko? Bo fakty polaczy i bedzie wiedziala kto i o kim pisze;) ja bym sie bala he to tylko forum do.ktorego kazdy ma.dostęp
ona nie ma neta, nie umie sie po necie poruszac, poza tym nie wie, ze ja pisze na forum,a po drugie to co ja tu pisze mowie tez jej w twarz takze wiesz...

Lux podejść na luzie i nie przejmować się ;-) mój przyjechał i zaczęliśmy się przytulać po 2 dniowej przerwie i stwierdził że strasznie tam spuchłam i czuć to na zewnatrz nawet wiec nawet jeżeli @ przyjdzie to nie spóźniona :-)

Lux podejść na luzie i nie przejmować się ;-) mój przyjechał i zaczęliśmy się przytulać po 2 dniowej przerwie i stwierdził że strasznie tam spuchłam i czuć to na zewnatrz nawet wiec nawet jeżeli @ przyjdzie to nie spóźniona :-)
ja juz tez sie nie odzywam take luz, ja nwet nie wiem czy spuchalm, bo dawno seksu nie bylo

reklama
Do góry