a mnie boli dziwnie brzuch, niby jak na 2, ale ten bol jest innyHej dziewczyny po pierwszym dniu w nowej pracy moge powiedzieć ze bylo calkiem ok. Jedyny minus to ze nie mozna siedzieć wiec po 10 godz stania i chodzenia moje stopy blagaly o litosc. Do tego brzuch tak mnie bolal, normalnie skurcze jakby mnie rozrywalo :/ co chwike biegalam do kibla zobaczyc czy @ nie nadeszla, ale nadal nic.
reklama
oby!Szybko minie Luxi!
cytrynowa_
Fanka BB :)
znaczy się kawalerski udany.wiecie co moj samiec odwalil w weekend? pojachal na kawalerski do kolegi z pracy, zaznaczam, ze pojechal w calych ubraniach, trzezwy, z dzialajacym telefonem, no coz slicznie gdy go odebralam, to byl nokaut, nawalony jak szpak, podarte spodnie, uszkodzony tel i uwaga-rozwalone czolo!
cytrynowa_
O matko. 10 godzin na nogach? współczujęHej dziewczyny po pierwszym dniu w nowej pracy moge powiedzieć ze bylo calkiem ok. Jedyny minus to ze nie mozna siedzieć wiec po 10 godz stania i chodzenia moje stopy blagaly o litosc. Do tego brzuch tak mnie bolal, normalnie skurcze jakby mnie rozrywalo :/ co chwike biegalam do kibla zobaczyc czy @ nie nadeszla, ale nadal nic.
najgorsze jest to, ze myslal, ze go pobili a okazalo sie, ze sie przewrocil i ktos sie niby potknal...taa, akurat w czolo by mu wlazl? brak slow na niego czasami
kamer tam nie ma, wszyscy byli kompletnie pijani gdy przyjechalam, nikt nic nie pamieta, snuja teraz domysly...inny jego kolega ma zdarta skore na dole plecow, dzizas, co oni tam wyprawaiali?!!!
Na piatek mam wizyte u gina to zobaczy co mi sie tam wyrabia, bo brzuch mam wzdety tak ze masakra, boli juz ponad 10 dni. Lux, u mnie tez troche jak na @, ale jednak inaczej niz zawsze. A moze to efekt odstawienia tabletek... sama nie wiem.
a jaki sluz masz? ja wodnistyNa piatek mam wizyte u gina to zobaczy co mi sie tam wyrabia, bo brzuch mam wzdety tak ze masakra, boli juz ponad 10 dni. Lux, u mnie tez troche jak na @, ale jednak inaczej niz zawsze. A moze to efekt odstawienia tabletek... sama nie wiem.
cytrynowa_
Jeden upadl na plecy drugi się o niego potknal i trzeciego czoło. w szklanke przywalilonajgorsze jest to, ze myslal, ze go pobili a okazalo sie, ze sie przewrocil i ktos sie niby potknal...taa, akurat w czolo by mu wlazl? brak slow na niego czasamikamer tam nie ma, wszyscy byli kompletnie pijani gdy przyjechalam, nikt nic nie pamieta, snuja teraz domysly...inny jego kolega ma zdarta skore na dole plecow, dzizas, co oni tam wyprawaiali?!!!
te obtarcia wygladaja jak by ktos go kopnal celowo, przeciez gdyby ktos niechcacy wpadl na niego, to by mu az takiej rany nie zrobil.Jeden upadl na plecy drugi się o niego potknal i trzeciego czoło. w szklanke przywalilo
reklama
a jaki sluz masz? ja wodnisty
Ciezko powiedzieć bo raz mam sucho, raz wodnisty, raz taki biały o konsystencji kremu. Nie mialam tak nigdy.