reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Cytrynowa a tabl anty zaczelas w Pl czy w UK? bo moja siostra mowi ze tam przepisuja takie co u nas wycofane .;)

Kami mi sie Oliwier nie podoba, za to Lilianka i Luiza bardzo. Jejku zazdroszcze ze Wy jyz imiona wybieracie .:)

Witam kolejną staraczkę, zobaczcie jak u nas milo, dziewczyny juz w drugi trymestr powoli wchodzą a dalej do staraczek wpadają na ploty .:-D

reklama
A bo jakos tak ja ze staraczek tych udanych wiec staraczka wystarana. Co do imion to jak dziewczynka no to Amelka chociaz moja mama mowi ze ona by chciala Kasia bo jak twierdzi Kaski dobrze w zyciu maja sa silne pewne siebie i wszystko im sie udaje:-) ale do mnie Kasia nie przemawia , jak chlopak hmmmmmm nie mam zielonego pojecia bo nic mi sie nie podoba.
Za chwile wszystie na staraczkach bedziemy wchodzily w jakis trymwstr i tego nam wszystkim zycze :-)
Zastanawiam sie jak z wakacjami bo kurde tak szybko mi brzuch rosnie w tej ciazy ze do wakacji bede taka wielka ze chyba nigdzie dalej sie nie wybiore.
Wy jakies plany na wakacje macie juz?

witajcie kochane wieczorna pora, umieralam całe popołudnie, mega skurcze jak na okres I duży ból :-( zazyje tabletke zaraz i chce zasnac juz

reklama
Do góry