reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

U nas będzie Alicja-Luiza/Liliana, Gloria-Aurelia/Oktawia lub gdyby tż się zgodził w co bardzo, bardzo wątpię Stella i Emma [emoji173]

A jak jednak okaże się, że doszły jajka to Maciek/Krzysztof-Oliwier lub Ignacy-Bruno

Ale to narazie takie luźne przemyślenia. Teraz też jeszcze Vanessa mi się podoba :/ ale jakoś by tak do Jagody nie pasowało dać zagraniczne imię siostrze którejś [emoji41]
Myślę że Vanessa Luiza to dobre połączenie.

reklama
Oj Nusia chciałabym, ale niestety już nic więcej nie mogę zrobić..
To prawda teraz tylko luz i odliczanie do testu oby pozytywnego a z tym nastawieniem to masz racje ze lrpiej sie zaskoczyc mila niespodzianka niz rozczarowac
Witajcie!!!
Co niektóre mamusie stąd udzielają się też w innym wątku, więc trochę je "znam" :)
Dla reszty przedstawiam się :)
Mam prawie 30 lat, jestem mężatką i mamą mojego synka :)
Bardzo chciałabym zajść w drugą ciążę :) Jeden cykl starań niestety zakończył się fiaskiem. Teraz czekam na kolejne płodne i będę się starać :)

A jak u Was starania?

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)
Witaj:-)
Hej;-) kami ciesze sie ok u Ciebie;-) to mi faje nadzieje ze i u mnie jest ....
Ja dzis nie spalam... Najlpierw bolal.zoladek i brzuch jak na biegunke potem sikanie co 1h i od 5 bol glowy i mdlosci bleeee...... Dzis to mi ta dzidzia moja daje popalic
Wspolczuje chyba dzidzia nie chce przestac osobie dawac znac
U nas będzie Alicja-Luiza/Liliana, Gloria-Aurelia/Oktawia lub gdyby tż się zgodził w co bardzo, bardzo wątpię Stella i Emma [emoji173]

A jak jednak okaże się, że doszły jajka to Maciek/Krzysztof-Oliwier lub Ignacy-Bruno

Ale to narazie takie luźne przemyślenia. Teraz też jeszcze Vanessa mi się podoba :/ ale jakoś by tak do Jagody nie pasowało dać zagraniczne imię siostrze którejś [emoji41]

Ladne imiona mi by ciezko bylo wybrac podoba mi sie Alicja Liliana

hello dziewczyny :-D
witam się 'wietrznie' - u mnie dziś wieje tak,że głowę może urwać! :szok:

kamilove - ładne imiona :-D mi się z kolei podobają Mieszko i Kornelia :-D no i gratuluję dziewczynek !

Pisałyście wczoraj o sprawach łóżkowych - mój jest ode mnie starszy o 4 lata :-D, ale w tygodniu też rzadko urządzamy amory - bo nam się po prostu nie chce, po pracy jesteśmy padnięci.

julita1212 - zazdroszczę! ja jeszcze nie mam chrześnicy/chrześniaka :sorry2: aczkolwiek siostrzenicę już mam :)

cytrynowa_ - witaj na forum :tak:

co do nieregularnych okresów też miałam problem, wykryli u mnie PCOS, brałam leki - nawet anty i teraz już jest dobrze :)

edyta01 - && za następny cykl!

ollcia82 - && zaciśnięte! opowiedz jak tam pierwszy dzień w nowej pracy :)

ja w weekend naoglądałam się tylu fajnych rzeczy dla dzieci i wózków , że nic tylko dziecko robić! :D

wózek nawet sobie upatrzyłam hahahaha :D

aczkolwiek, co do wózków to akurat pracuje w firmie gdzie takie szyją :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry