ja jestem cierpliwa, ale zaczynam pekacLux trzymam kciuki ;-) Claudia ty zrobiłaś przed terminem @ test? ależ my kobiety niecierpliwe jesteśmy ;-)
reklama
1985nelia2
Fanka BB :)
Julia ja robiłam przed okresem bo brzuszek bolal , piersi i siekać latalam i moj m mowi zrob już ten test no i zrobiłam w 25dc i pozytyw
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Tak się mówi żeby robić test dopiero w dniu spodziewanej @ a dużej ilości kobiet wychodzi juz przed terminem
zalezy od wysokosci betyTak się mówi żeby robić test dopiero w dniu spodziewanej @ a dużej ilości kobiet wychodzi juz przed terminem
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja nie wiem, jeszcze nigdy nie miałam pozytywu ;-) dobranoc laski, uciekam bo umieram ;-)
dobranocJa nie wiem, jeszcze nigdy nie miałam pozytywu ;-) dobranoc laski, uciekam bo umieram ;-)
madziolina_p
Dobranoc :-*
zostaje sama? heheheDobranoc :-*
reklama
cytrynowa_
Zaczęłam w pl.Cytrynowa a tabl anty zaczelas w Pl czy w UK? bo moja siostra mowi ze tam przepisuja takie co u nas wycofane .
Kami mi sie Oliwier nie podoba, za to Lilianka i Luiza bardzo. Jejku zazdroszcze ze Wy jyz imiona wybieracie .
Witam kolejną staraczkę, zobaczcie jak u nas milo, dziewczyny juz w drugi trymestr powoli wchodzą a dalej do staraczek wpadają na ploty .
Ja zostaje