reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witajcie!!!
Co niektóre mamusie stąd udzielają się też w innym wątku, więc trochę je "znam" :)
Dla reszty przedstawiam się :)
Mam prawie 30 lat, jestem mężatką i mamą mojego synka :)
Bardzo chciałabym zajść w drugą ciążę :) Jeden cykl starań niestety zakończył się fiaskiem. Teraz czekam na kolejne płodne i będę się starać :)

A jak u Was starania?

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Saguaro,

Witamy ;)

Claudia,

To kciuki za dziewczynkę &&&&& a przede wszystkim za to by wszystko było wporzadku :)

Mnie teraz mój tż zasypuje propozycjami imion ;)

A ja już w pracy.

Hej;-) kami ciesze sie ok u Ciebie;-) to mi faje nadzieje ze i u mnie jest ....
Ja dzis nie spalam... Najlpierw bolal.zoladek i brzuch jak na biegunke potem sikanie co 1h i od 5 bol glowy i mdlosci bleeee...... Dzis to mi ta dzidzia moja daje popalic

Nie wiem jakos nawet nie biore pod uwage ze cos moze byc zle ja tam czuje zdrowa silana fasole i mam zamiar miec Amelke w domu powinno byc po rowno a nie oni w takiej przewadze by byli :-)

Witajcie!!!
Co niektóre mamusie stąd udzielają się też w innym wątku, więc trochę je "znam" :)
Dla reszty przedstawiam się :)
Mam prawie 30 lat, jestem mężatką i mamą mojego synka :)
Bardzo chciałabym zajść w drugą ciążę :) Jeden cykl starań niestety zakończył się fiaskiem. Teraz czekam na kolejne płodne i będę się starać :)

A jak u Was starania?

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)
Witaj

reklama
U nas będzie Alicja-Luiza/Liliana, Gloria-Aurelia/Oktawia lub gdyby tż się zgodził w co bardzo, bardzo wątpię Stella i Emma [emoji173]

A jak jednak okaże się, że doszły jajka to Maciek/Krzysztof-Oliwier lub Ignacy-Bruno

Ale to narazie takie luźne przemyślenia. Teraz też jeszcze Vanessa mi się podoba :/ ale jakoś by tak do Jagody nie pasowało dać zagraniczne imię siostrze którejś [emoji41]

Do góry