Bo pewnie nie beda ci juz potrzebne;-)Tak nusia, ale nie zamówiłam dużo, bez szaleństw ;-) a owulacyjnych już w ogóle nie zamawiam.
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Oj Nusia chciałabym, ale niestety już nic więcej nie mogę zrobić..
cytrynowa_
Fanka BB :)
Trzeba być dobrej myśliOj Nusia chciałabym, ale niestety już nic więcej nie mogę zrobić..
Julka89.89
Cudzie trwaj..
chyba wole być złej i się kiedyś miło "rozczarować" ;-)
Witajcie!!!
Co niektóre mamusie stąd udzielają się też w innym wątku, więc trochę je "znam"
Dla reszty przedstawiam się
Mam prawie 30 lat, jestem mężatką i mamą mojego synka
Bardzo chciałabym zajść w drugą ciążę Jeden cykl starań niestety zakończył się fiaskiem. Teraz czekam na kolejne płodne i będę się starać
A jak u Was starania?
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Bardzo chciałabym zajść w drugą ciążę Jeden cykl starań niestety zakończył się fiaskiem. Teraz czekam na kolejne płodne i będę się starać
A jak u Was starania?
Lilolo
Saguaro,
Witamy
Claudia,
To kciuki za dziewczynkę &&&&& a przede wszystkim za to by wszystko było wporzadku
Mnie teraz mój tż zasypuje propozycjami imion
A ja już w pracy.
Witamy
Claudia,
To kciuki za dziewczynkę &&&&& a przede wszystkim za to by wszystko było wporzadku
Mnie teraz mój tż zasypuje propozycjami imion
A ja już w pracy.
Hej;-) kami ciesze sie ok u Ciebie;-) to mi faje nadzieje ze i u mnie jest ....
Ja dzis nie spalam... Najlpierw bolal.zoladek i brzuch jak na biegunke potem sikanie co 1h i od 5 bol glowy i mdlosci bleeee...... Dzis to mi ta dzidzia moja daje popalic
Ja dzis nie spalam... Najlpierw bolal.zoladek i brzuch jak na biegunke potem sikanie co 1h i od 5 bol glowy i mdlosci bleeee...... Dzis to mi ta dzidzia moja daje popalic
cytrynowa_
WitajWitajcie!!!
A jak u Was starania?
reklama
Lilolo
U nas będzie Alicja-Luiza/Liliana, Gloria-Aurelia/Oktawia lub gdyby tż się zgodził w co bardzo, bardzo wątpię Stella i Emma [emoji173]
A jak jednak okaże się, że doszły jajka to Maciek/Krzysztof-Oliwier lub Ignacy-Bruno
Ale to narazie takie luźne przemyślenia. Teraz też jeszcze Vanessa mi się podoba :/ ale jakoś by tak do Jagody nie pasowało dać zagraniczne imię siostrze którejś [emoji41]
A jak jednak okaże się, że doszły jajka to Maciek/Krzysztof-Oliwier lub Ignacy-Bruno
Ale to narazie takie luźne przemyślenia. Teraz też jeszcze Vanessa mi się podoba :/ ale jakoś by tak do Jagody nie pasowało dać zagraniczne imię siostrze którejś [emoji41]