reklama
Kasik usg miałam tydzień temu wizytę 5 dni temu następna mam 22 kwietnia. A usg następne 8 maja wiec jeszcze troszkę. Jak trzeba sie bzykac to się nie chce he
O to w dniu moich urodzin następna wizytka a który to juz tc? (Jestem na tel takze suwakow nie widze jakby co) i jak sie czujesz?
Fakt z tyn bzykaniem
butterfly21
hope & love
no właśnie coś w tym jest, że jak przychodzi czas bzykania to się nie chce
ja tak miałam ... tym bardziej jak jeszcze lekarz wyznaczy termin i najlepiej godzine !
Kasik - dziękuję ! a czy będzie udany hmm,,, ciężko stwierdzić tylko tyle,że posiedzę u siorki i siostrzenicy, bo mój będzie cały dzien w szkole :-(
ja tak miałam ... tym bardziej jak jeszcze lekarz wyznaczy termin i najlepiej godzine !
Kasik - dziękuję ! a czy będzie udany hmm,,, ciężko stwierdzić tylko tyle,że posiedzę u siorki i siostrzenicy, bo mój będzie cały dzien w szkole :-(
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Witajcie ;-) jak dobrze, że już weekend :-) u mnie jajniki nie odpuszczają, w nocy wstawałam siku 2 razy, ale póki co nie panikuje z tym zapaleniem.
no właśnie coś w tym jest, że jak przychodzi czas bzykania to się nie chce
O no to szkoda.. mało czasu spędzicie razem.
reklama
Witajcie ;-) jak dobrze, że już weekend :-) u mnie jajniki nie odpuszczają, w nocy wstawałam siku 2 razy, ale póki co nie panikuje z tym zapaleniem.
Moze to nie zapalenie?;D