reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzień dobry! Jak to dobrze, ze dzis jest piątek! Wszystkim pracusiom zycze zeby praca minęła ekspresowo :)

Raport sytuacyjny u mnie :
34 dc
test negatywny
@ brak
proba pozytywnego myślenia ...;-)

A! I dziewczyny nie bzykalismy sie w koncu wczoraj :-( poszlam do lozka i padlam, maz zaraz po mnie i mowil, ze bylam nieprzytomna :-S no coz co ma byc to bedzie, teraz nadrobimy i zobacze co dzis test owu pokaze

Witam sie serdecznie w piękny, (póki co) słoneczny piątek :)

Dzień dobry! Jak to dobrze, ze dzis jest piątek! Wszystkim pracusiom zycze zeby praca minęła ekspresowo :)

Raport sytuacyjny u mnie :
34 dc
test negatywny
@ brak
proba pozytywnego myślenia ...;-)

To moze jak @ nie przyjdzie (i oby nie przyszła) to w pon. zrób bete?

A! I dziewczyny nie bzykalismy sie w koncu wczoraj :-( poszlam do lozka i padlam, maz zaraz po mnie i mowil, ze bylam nieprzytomna :-S no coz co ma byc to bedzie, teraz nadrobimy i zobacze co dzis test owu pokaze

Ano tak czasem sie zdarza.. ja tez wczoraj padłam nie wiem kiedy, jeszcze mąż mnie smyral po plecach to tym bardziej przyspieszyło proces zasypiania :p wiem, ze M oczekiwał na cos więcej niz na glaskanie i az mi głupio, ze zasnelam :/

Czesc dziewczyny :-)
Oldzi - tak jak dziewczyny radza, jesli @ nie przyjdzie zrob bete :-)

A co do nieudanego bzykanka - nadrobicie jeszcze :-D ! I to zaowocuje pieknymi grubasnymi II kreskami :-)

I przy okazji chcialam Wam zyczyc milego dnia i weekendu :-)

Zajrze do Was dopiero w poniedzialek :-)

Trzymajcie sie cieplo :-)

reklama
Do góry