Julka89.89
Cudzie trwaj..
Majdaczku przykro mi, ale trzymam kciuki, że się wszystko ułoży, po burzy zawsze wychodzi słońce ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a sobote, ale w sobote tez konczy mi sie okres wypowiedzenia w pracy wiec wolalabym wczesniej wiedziec bo wtedy musza mi pzedluzyc umowe
a da się tak??
nikt z nas, tak po prostu
super podejścieMi akurat pomaga afirmacja, wyobrażam sobie pozytywy albo sytuacje docelowe i wierzę że w dużej części tak się moje życie ułoży. I staram się pamiętać że każdy plus ma swój minus, a każdy minus swój plus
Teraz też jestem wkurzona bo coś sobie założyłam a niestety wyszło tylko połowicznie i nie wiem co dalej zrobić, muszę ułożyć w głowie wszystko trochę inaczej żeby się dopasować do sytuacji i skupić się na stronie pozytywnej bo inaczej się zablokuję i stanę w miejscu.
to takie moje spostrzeżenia