reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziękuje dziewczyny, ale przestałam już w to wierzyć. Juz nie wiem co mam więcej zrobić, żeby się zaczęło wszystko układać?

Majdaczku bardzo mi przykro, ze z ta pracą tak nie wychodzi.. ale czasami tak sie zdarza, ze swojego doświadczenia moge powiedzieć, ze jak sie staralam, szukalam, CV składałem w różne miejsca i żadnych telefonów nie dostawalam, w urzędzie pracy nawet stazu mi nie chcieli dac. Juz sie zalamywalam. Chwilowo dopuściłam, wzielam sie za robote w foliach u teściow. I po jakims roku zadzwoniła do mnie Pani z urzędu pracy u ktorej probowalam jakies darmowe praktyki chociaż załapać, ze zaklada sie nowa firma i ze potrzebuja na rejestracje kogos, na początek na wolontariat. Pracowalam tak przez prawie rok. A teraz juz mam 2 umowe. I jesli dobrze pójdzie to w lipcu dostane na czas nieokreślony.
Takze kochana głowa do gory. Nie załamuj sie. Ułoży sie :*

Mi akurat pomaga afirmacja, wyobrażam sobie pozytywy albo sytuacje docelowe i wierzę że w dużej części tak się moje życie ułoży. I staram się pamiętać że każdy plus ma swój minus, a każdy minus swój plus ;)
Teraz też jestem wkurzona bo coś sobie założyłam a niestety wyszło tylko połowicznie i nie wiem co dalej zrobić, muszę ułożyć w głowie wszystko trochę inaczej żeby się dopasować do sytuacji i skupić się na stronie pozytywnej bo inaczej się zablokuję i stanę w miejscu.
:nerd: to takie moje spostrzeżenia

a sobote, ale w sobote tez konczy mi sie okres wypowiedzenia w pracy wiec wolalabym wczesniej wiedziec bo wtedy musza mi pzedluzyc umowe :-p

a da się tak??

nikt z nas, tak po prostu :-D

Mi akurat pomaga afirmacja, wyobrażam sobie pozytywy albo sytuacje docelowe i wierzę że w dużej części tak się moje życie ułoży. I staram się pamiętać że każdy plus ma swój minus, a każdy minus swój plus ;)
Teraz też jestem wkurzona bo coś sobie założyłam a niestety wyszło tylko połowicznie i nie wiem co dalej zrobić, muszę ułożyć w głowie wszystko trochę inaczej żeby się dopasować do sytuacji i skupić się na stronie pozytywnej bo inaczej się zablokuję i stanę w miejscu.
:nerd: to takie moje spostrzeżenia
super podejście :)

NO NIC zmykam do pracy poczytam was wieczorem:)
miłego dnia

Majdaczek - nie zalamuj sie, niestety tez sama doswiadczylam jak z praca jest ciezko :-( a teraz tez mysle co dalej. Bo niedlugo mam koniec umowy :/
A co do ciezkich dni, mi tez nie bylo latwo jak mi sie daty przypominaly... ale trzeba przez to przejsc.

Kasik90 @ do mnie przyszla juz wczoraj! Troche smutno mi bylo bo znow zasialo sie mi w glowie ziarno ze moze cos jest nietak albo u mnie albo u M wiec w maju idzie M na badanie;-) pozniej w czerwcu ja zbadam te wszystkie hormony;-)

Majdaczku trzymaj sie kochana! Wspolczuje :-(

reklama
Majdaczku nie zalamuj sie, ja też teraz mam ostatnie dni wypowiedzenia. Bylam na kilku rozmowach ale warunki fatalne. Dzis tez bylam na jednej rozmowie i chyba najsensowniejsza ale wcale nie jestem przekonana :/

Do góry