gaga92
Fanka BB :)
dobrze, nie odczuwam żadnych skutków ubocznychjak sie czujesz po leku na obniżenie prolaktyny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze, nie odczuwam żadnych skutków ubocznychjak sie czujesz po leku na obniżenie prolaktyny?
Dzień Dobry moje Kochane :*
w końcu mam czas, ale nadrabiałam od 10 czyli 3 godziny i w większości zapomniałam co miałam napisać :/ ale z tego co pamietam;
Malinka gratuluję II super wieści
Lux super zdjęcia, świetnie wyglądasz
Madziolina masz ślicznutkiego i kochanego synka, oczywiście głos oddany:*
współczuje tym co @@ przyszła i &&& za nowy cykl
a ja od pierwszego byłam w pracy od 8 do 20 więc juz nie mogłam czasy wygospodarować miałam co prawda wolne w sobotę i poniedziałek ale tu z kolei święta więc same wiecie ale myślę, że juz tak długiej przerwy tu sobie nie zrobię bo nawet przez to mierzenie temperatury odpuściłam :/
No ale dzis zrobilam i narazie nawet bladej drugiej kreski :-( ale teoretycznie do owu 3 dni, a moze i sie przesunie albo jej nie bedzie :|