reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
kamilove przepraszam Cie, ale u mnie jakoś ostatnio nie za dobrze i nie chciałam Wam tu psuć atmosfery moimi żalami. Pracy niestety dalej nie mam :no: Byłam na kilku rozmowach, ale niestety wszędzie masa kandydatów i nic z tego nie wyszło, chyba jestem już za stara :-( Miałam jedna ofertę pracy w biurze w piekarni, ale była prawie taka sama jak moja ostatnia praca, czyli wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk, no i szefowa jasno dala mi do zrozumienia, ze nie chce żadnych ciąż... Ja to już przerabiałam w poprzedniej pracy, odbiło się to strasznie na moim zdrowiu, szczerze to jeszcze się po tym nie pozbierałam, wiec nie chce powtarzać tego samego błędu, wiec zrezygnowałam. Przerasta mnie to wszystko. Jestem "kłębkiem" nerwów, jeszcze za miesiąc Komunia syna,denerwuje się tym strasznie.
Wczoraj jeszcze moja bratowa, która mieszka pode mną w tym samym domu, oznajmiła mi, ze mój brat ostro zabiera się do "pracy" nad drugim dzieckiem. Ja nie bronie nikomu być szczęśliwym, ale jeżeli Ja szybko nie znajdę pracy i nie będziemy się mogli dalej starać, to raczej nie wyobrażam sobie siedzenia w domu i wysłuchiwania płaczu niemowlaka, to za bardzo jeszcze boli...:no2::sad::frown:

Majdaczek,

O jej bardzo mi przykro :( byłam pewna, że masz prace i dlatego tak mało się udzielasz... Kurcze, aż nie wiem co napisać bo żadne słowa nie rozwiążą twoich problemów, ale pamiętaj, że po każdej burzy wychodzi słońce wierzę, że i u was się ułoży i mocno trzymam za to kciuki :*&&&&&&

reklama
Do góry