reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Anulka, trzymam kciuki :) mnie dzis mniej boli, za to wczoraj wieczorem bardzo mocno bolalo. Temp na poziomie 36.95. Z jednej strony wolałabym czekac do czerwca, z drugiej będę rozczarowana jak @ pojawi. Kobiety to dziwne stworzenia :D

Anulka, trzymam kciuki :) mnie dzis mniej boli, za to wczoraj wieczorem bardzo mocno bolalo. Temp na poziomie 36.95. Z jednej strony wolałabym czekac do czerwca, z drugiej będę rozczarowana jak @ pojawi. Kobiety to dziwne stworzenia :D
strasznie dziwne, ale poprostu strach stoi nam tuż za plecami i mnie się wydaje że to ma wpływ:(

Trzymam kciuki za testujące:tak:

Mega racja :) tu niby by sie jeszcze chciało poczekać, a z drugiej strony w dniu @ oczekuje sie, zeby nie przyszła. Skomplikowane jesteśmy, jak same siebie czasami nie kumamy to co sie facetom dziwic :D

Anulka kciuki kochana!

~~~~~ psiiik...psiiiik ~~~~
właśnie Was psiuknęłam wodą z psikawki-jajka :D

witam,ale produkujecie:-)
kamilove gratuluje podwójnie,jak ja ci szczęsciaro zazdroszczę:-)
kotek87 i malinka gratuluje II kreseczek
anulka trzymam && za pozytywny wynik testu:)
u mnie staranka się zaczęły ale tylko jak jest ochota jak się nieuda wcale się tym niebede przejmować,pisałyscie o porodzie rodzinnym ja chciałam ale jak dostałam bóle i jeszcze z krzyża to wyzywałam i powiedziałam ze niema takiej opcji heh Niewiem o co kaman ale jestem ciągle zmeczona i senna czasami o 18 śpie na siedzącą jakas masakra,nigdy tak niemiałam nie wiem czy to ta paskudna pogoda tak działa czy jak?! p.s co do globulek na zapalenia to ja miałam brać zaraz po @ miałam poczekać az przyjdzie i wtedy tak żeby niebyło ze wezme 6 przed okresem potem przerwa i nastepna porcja,tylko po @ i wszystkie to tam ich było około 10-14 jak dobrze pamiętam,podobno branie tak jak któras pisała ze wezmie teraz i potem przerwie bo @ i reszte wezmie po to niema sensu,tak mówił mi mój gin

Monia co lekarz to inne zdanie. Mój mi sie zawsze pytał kiedy bede miala @ i kazał brac od razu, przerwac i ponownie po @ brac. Moze to zalezy od rodzaju globulek :)

reklama
Do góry