reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Tylko ze ja sie chcialam zacząć starac w czerwcu ;) choc w tym cyklu raz kochalismy sie bez zabezpieczenia w ostatni dzien nieplodny przed plodnymi, w dni plodne stosunek przerywany, w pierwszym dniu nieplodnych.. i pozniej ciagle. 2 dni temu zaczal mnie pobolewac brzuch, dzis juz bardziej.

reklama
Witajcie kochane ;-) jestem jakies 300 km od domu u rodziny mojego mezczyzny i odpoczywamy od ciaglego biegu :-) moje dni.plodne dobiegly konca, dzis duzo bialego sluzu, az mnie zalewa. jestem zadowolona z wszyskich specyfikow jakie zazywalam, mialam duzo wiecej plodnego sluzu, wiec na to polecam ;-) wczoraj siedzimy wszyscy I nagle dzwoni telefon,nieznany numer do mojego kochanego, odbiera A tam glosik dziecka "tatusiu jestem juz na miejscu " okazalo sie ze dzieciaczek pomylil numery, ale mojstwierdzil ze to znak, ja jestem badziej sceptyczna i da j e pare cykli na dzialanie lekow. Pozdrawiam kochane ;-)

Ja przed jutrzejszymi chrzcinami gotowanie i sprzatanie, takze... Dobranoc
I JAK po chrzcinach??
Witajcie kochane ;-) jestem jakies 300 km od domu u rodziny mojego mezczyzny i odpoczywamy od ciaglego biegu :-) moje dni.plodne dobiegly konca, dzis duzo bialego sluzu, az mnie zalewa. jestem zadowolona z wszyskich specyfikow jakie zazywalam, mialam duzo wiecej plodnego sluzu, wiec na to polecam ;-) wczoraj siedzimy wszyscy I nagle dzwoni telefon,nieznany numer do mojego kochanego, odbiera A tam glosik dziecka "tatusiu jestem juz na miejscu " okazalo sie ze dzieciaczek pomylil numery, ale mojstwierdzil ze to znak, ja jestem badziej sceptyczna i da j e pare cykli na dzialanie lekow. Pozdrawiam kochane ;-)
odpoczywajcie, odpoczywajcie właśnie po to są śieta żeby nacieszyć się sobą :)
Tylko ze ja sie chcialam zacząć starac w czerwcu ;) choc w tym cyklu raz kochalismy sie bez zabezpieczenia w ostatni dzien nieplodny przed plodnymi, w dni plodne stosunek przerywany, w pierwszym dniu nieplodnych.. i pozniej ciagle. 2 dni temu zaczal mnie pobolewac brzuch, dzis juz bardziej.
nie marudź, ja też chciałam zatestować we wrześniu,a gdyby teraz wyniki były ok i byłaby tzw wpadka to bym się cieszyła,bo póki co uważamy bo musze czekać na dobre wyniki..
Dzień dobry dziewczynki :)
Melduje tylko ze @ dalej nie ma a temp do góry :)
Miłego dnia :)
czekamy na dobre wieści:tak:
Julita ale masz mini ogrodek,fajowo. :) Anulka moze za wczesnie, przeczekaj moze przez święta, kciukasy są. Ja 10 dc i mam mokro, jeszcze pare dni iii.. :-D dobrej nocy robaczki, jestem zrąbana gotowaniem. Kasik przykre wiesci, trzymaj się.
dziękuję, własnie na wielkanoc lubię takie wiosenne dekoracje:)

...
no i pierwszy dzień mamy zaliczony, teraz siedzimy juz w domku, córcia bawi się z moją siostraą i kuzynką, szkoda tylko że zimno, bo spacer mieliśmy bardzo krótki

[FONT=Verdana, Bitstream Vera Sans, Arial, Helvetica, sans-serif]Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych, wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób. No i przede wszystkim spełnienia marzeń... [/FONT]

U mnie chodzi tylko o to ze mam zaplacone wczasy w Egipcie na czerwiec ;) tak poza tym ok :p
a no to faktycznie...

A ja mam ślub koleżanki we wrześniu;)

od dziś łykam folik:), no i dobrze że zaczęłam te globulik brać, myślę że ze względu na strs @ mi się ze 3 dni przeciągnie, bo dopiero dziś zaczęły boleć mnie piersi...

Jak wam minęla niedziela świąteczna?
pojedzone?

Witam nocną porą. Niedziela świąteczna upłynęła dość szybko. Przejadlam sie tradycyjnie jak to w święta. Niby posiedzielismy troche u tesciow, troche w domu, ale głównie w szpitalu u mamy. Stwierdzili u mamy, ze miała wszystkie objawy stanu zawalowego ale badania krwi tego nie potwierdzily. Nadal ja boli w mostku i diagnozuja od czego. Moj mąż twierdzi ze to byc moze od przesunięcia kregoslupa ale sami nie wiemy. Okaze sie mam nadzieję niedługo, o ile lekarze dojdą.

reklama
Kami dla Ciebie tez przyjemnych świąt, Anuka kciukI ! Kasik ja wkolko zapuszczan I scinaM. Teraz dotrwalam ze mam juz do ramion ale wygladam paskudnie, ale zawsze zapuszczam bo mi sie dlugie podobaja, bo tak sie przyjelo ze bardziej kobiece. Ale mi nie pasuja, wyglądam jak jakas Frania. Nie wiem jak zetne,zdam sie na fryzjerke. P.s. z cerą gorzej. Bylas u lek?

Dostalam skierowanie do dermatologa ale jeszcze sie nie zapisalam bo nie bylo czasu.

Anulka czytalam ze jesteś w trakcie testowania, wobec czego kciuki zaciskam :)

Mokrego dyngusa i miłego drugiego dnia świąt życzę :* dobranoc :)

Do góry