reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
W sumie od grudnia czyli 4 cykl, ale w grudniu nie obserwowałam w ogóle śluzu i rzadko się kochaliśmy bo mojego nie było non stop.

W sumie od grudnia czyli 4 cykl, ale w grudniu nie obserwowałam w ogóle śluzu i rzadko się kochaliśmy bo mojego nie było non stop.

Julka nie denerwuj sie,macie jeszcze czas.
A to twoja pierwsza ciaza??
Nie widze suwaczkow bo pisze na tel.

Kurcze nie przypuszczalam ze moga byc takie przeszkody....ciekawe jak bedzie u nas...

Tak, pierwsza. Jakbym juz miała dziecko to chyba byłabym spokojniejsza a tak to naprawdę nie wiem czy obydwoje będziemy mogli kiedykolwiek mieć dzieci.

Tak, pierwsza. Jakbym juz miała dziecko to chyba byłabym spokojniejsza a tak to naprawdę nie wiem czy obydwoje będziemy mogli kiedykolwiek mieć dzieci.
A ile masz lat,sorki ze tak prosto z mostu,ale wiek tez ma znaczenie...
A robilas badania tarczycy zarowno ty jak twonj M??

Olcia wiem ale to nie zmienia faktu że bardzo chce i m coraz mniejsza wiarę ze się uda
Bedzie dobrze:)

Mam niedoczynnosc tarczycy leczona, wyniki tarczycy w porządku, fsh, estriadol, lh i mnóstwo innych też w porządku, prolaktyna lekko podwyzszona, mój nie miał narazie żadnych badań. Ja mam 25 lat a mój 31

Mam niedoczynnosc tarczycy leczona, wyniki tarczycy w porządku, fsh, estriadol, lh i mnóstwo innych też w porządku, prolaktyna lekko podwyzszona, mój nie miał narazie żadnych badań. Ja mam 25 lat a mój 31

Julka mamy bardzo podobną sytuacje: ten sam wiek, pierwszy dzidziuś, niedoczynnosc i prolaktyna tyle, ze to mój 1 cykl starań. I powiem Ci, ze dobrze Cię rozumiem bo jak usłyszałam diagnozę PCOS i pomyslałam o wielu miesiącach starań, to od razu mnie ogarnęła frustracja.
Ale trzeba jakoś to przemóc, myślec pozytywnie....
Mam juz 30 dc od kilku dni pobolewanie w podbrzuszu i oczywiście mimo prawdopodobnie braku owulacji zrobię test lub pójdę na betę. Taka ze mnie gluptaska ;-)

reklama
witam;-) ja tez objedzona,teraz leniu****e..a jutro znowu do pracy:baffled:
Z kalendarza wychodzi ze owu już była,ale nie wiem bo zawsze miałam bóle jajników a teraz cisza może się przesunęła i później jajniki dadza znac albo już nie wiem:no: ja tez mam czasami tak ze niechce żeby ta wredna @ przyszła a czasami ze może przyjść bo chciałabym jeszcze troszkę popracować i jak tu nas zrozumieć jak my same niewiemy co chcemy heh,ale jestem tego zdania ze co ma być to będzie ...
anulka && za II kreseczki:-)

Do góry