reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja praktycznie zaraz zbieram się do domu i być może już nie będę miała kiedy do was napisać. Wszak powoli zaczynamy święta :)

Tak więc dziewczyny zdrowych i wesołych świąt wam życzę spędzonym w gronie osób wam najbliższych :cmok:

Najedzcie się, odpocznijcie i nie piszcie za dużo :brzydal:

Do napisania po świętach!

Kciuki za starajace oczywiście zaciskam i śle fluidy ~*~*~*~*~ :)

reklama
Kami dla Ciebie tez przyjemnych świąt, Anuka kciukI ! Kasik ja wkolko zapuszczan I scinaM. Teraz dotrwalam ze mam juz do ramion ale wygladam paskudnie, ale zawsze zapuszczam bo mi sie dlugie podobaja, bo tak sie przyjelo ze bardziej kobiece. Ale mi nie pasuja, wyglądam jak jakas Frania. Nie wiem jak zetne,zdam sie na fryzjerke. P.s. z cerą gorzej. Bylas u lek?

Malinka super gratuluję :) ja kupiłam test i jak @ do rana nie przyjdzie to jutro zatestuje. Tylko czy na pewno coś wyjdzie jak to 12 dpo zobaczymy :) owu mi się przesunęła w tym cyklu jakoś dziwnie :)

cześć dziewczynki
ale produkujecie
chyba dopiero wieczorem doczytam

póki co przygotowania trwają:)

witam,ale produkujecie:-)
kamilove gratuluje podwójnie,jak ja ci szczęsciaro zazdroszczę:-)
kotek87 i malinka gratuluje II kreseczek
anulka trzymam && za pozytywny wynik testu:)
u mnie staranka się zaczęły ale tylko jak jest ochota jak się nieuda wcale się tym niebede przejmować,pisałyscie o porodzie rodzinnym ja chciałam ale jak dostałam bóle i jeszcze z krzyża to wyzywałam i powiedziałam ze niema takiej opcji heh Niewiem o co kaman ale jestem ciągle zmeczona i senna czasami o 18 śpie na siedzącą jakas masakra,nigdy tak niemiałam nie wiem czy to ta paskudna pogoda tak działa czy jak?! p.s co do globulek na zapalenia to ja miałam brać zaraz po @ miałam poczekać az przyjdzie i wtedy tak żeby niebyło ze wezme 6 przed okresem potem przerwa i nastepna porcja,tylko po @ i wszystkie to tam ich było około 10-14 jak dobrze pamiętam,podobno branie tak jak któras pisała ze wezmie teraz i potem przerwie bo @ i reszte wezmie po to niema sensu,tak mówił mi mój gin

niewiem czy dam rade jutro zajrzeć bo ide do pracy i myśle ze dzień jak co dzień zejdzie z 10h,potem wróce i dopiero będę pichcić wiec czasu brak,korzystajac ze dziś jestem życze wam wesołych świąt,bogatego zajączka i mokrego dyngusa i spełnienia marzeń zwłaszcza tych II kreseczek na które tak czekacie:-),ide się kąpać i spac bo niedaje rady,buziaki

reklama
Hej, dziewczyny, nie było mnie kilka dni, ogolnie szukam pracy, bylam na kilku rozmowach - dostalam propozycje pracy ale nie odpowiadaly mi warunki finansowe :p wiec szukam dalej, w tej firmie jeszcze do 11.04 jestem na wypowiedzeniu.

Zaraz ide ponadrabiac zaleglosci w czytaniu Was :)

w ogole cos mi sie dzieje... brzuch boli mnie, troche jak na okres ale nie do konca, jestem 6 dni po owulacji, a 8 dni przed @ i juz sama nie wiem skad ten bol :/

Do góry