reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ojej trzymaj się jakoś i zdrówka dla mamyWesołych i spokojnych świąt życzę wszystkim!
Moje święta będą smutne i przykre.. mama dzisiaj trafila do szpitala ze stanem przed zawalowym. Na pewno na święta nie wyjdzie
kamkaz
Fanka BB :)
Kasik to bardzo przykre, ze tak się stało tym bardziej na święta. Będzie dobrze zobaczysz. Mama niedługo wyjdzie do domu i będzie wszystko ok. Ja w zeszłym roku miałam święta w szpitalu. Mój dziadek tydzień przed świętami miał operację na biodro. Miał wyjść do domu w czwartek popołudniu przed świętami, a rano dostał zawał w prywatnej klinice, co miał operację. Dzięki natychmiastowej pomocy w szpitalu doszedł do siebie, jednak Jego stan był krytyczny. Karetka przewiozła go na sygnale do szpitala na kardiologię. Zaraz miał robioną koronografię. Najgorszy dzień to była niedziela wielkanocna, gdzie nie było z nim żadnego kontaktu. nie rozpoznawał nas, nie reagował na nic. Niby był przytomny, ale tak, jakby go nie było. Lekarz powiedział nam, że stan jest bardzo ciężki i musimy być przygotowani na najgorsze. Ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Tydzień później wyszedł do domu i jest ok. No oprócz tego,że do końca życia musi być na lekach ale i to da się wytrzymać. Tak więc głowa do góry i nie załamuj się...
julita1212
wesołych świąt dziewczyny dla Was i waszych bliskich oraz upragnionych dwóch kreseczek
Na dworze śnieg a to moja domowa wiosenka
Na dworze śnieg a to moja domowa wiosenka
julita1212
dzień dobry
Która miała dziś testować?? Anulka Ty??? i jak???
Która miała dziś testować?? Anulka Ty??? i jak???
Lilolo
Anulka,
No właśnie i jak?
No właśnie i jak?
Życzę Wam, Kochane
aby te święta wielkanocne
wniosły do Waszych serc
wiosenną radość i świeżość,
pogodę ducha, spokój, ciepło i nadzieję.
Ślę ciążowe fluidki :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~
Zobacz załącznik 679630
aby te święta wielkanocne
wniosły do Waszych serc
wiosenną radość i świeżość,
pogodę ducha, spokój, ciepło i nadzieję.
Ślę ciążowe fluidki :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~
Zobacz załącznik 679630
Lady Agnes
Ja również życzę wszystkim staraczkom i przyszłym mamusiom dużo szczęścia i radości na te święta, oraz żeby następne święta dla wszystkich były już w zwiększonym składzie
Dołączam moje fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dołączam moje fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lady Agnes
Julita ale masz pięknie wiosennie i kolorowo w domu
reklama
Długo mnie nie było i raczej nie mam szans na nadrobienie; )
Ale najważniejsze wiem; ) gratuluję II kresek dziewczynki! !!! Życzę nudnej ciąży; )
Moja niestety na razie nudna nie jest. . Ale dostałam L4 to będę Was częściej odwiedzać; )
A wszystkim Wam kochane życzę radosnych i ciepłych świąt; )
Ale najważniejsze wiem; ) gratuluję II kresek dziewczynki! !!! Życzę nudnej ciąży; )
Moja niestety na razie nudna nie jest. . Ale dostałam L4 to będę Was częściej odwiedzać; )
A wszystkim Wam kochane życzę radosnych i ciepłych świąt; )