reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dziewczyny kochane znów oczywiście nie jestem na bieżąco, ale gratuluję II kreseczek i zaciskam kciuki za te do których @ nie przychodzi.
Ja czuję się dziwnie, stale jestem zmęczona i dużo śluzu się pojawia, cycuchy mi rozsadza. Testowałam dziś bo już nie mogłam wytrzymać, ale niczego się nie spodziewałam, a tu na mniej więcej tydzień przed @ są dwie jasniutkie kreseczki!!!! Tak mi ciężko w to uwierzyć... W każdym razie poleciałam na betę i po południu będą wyniki. Jednak napisze do was dopiero po świętach bo teraz musze troszkę odsapnac od internetu i zająć się rodzinką. Wpadam wiec życzyć Wam zdrowych i wesołych świąt. Smacznego jajka, mokrego dyngusa i spełnienia wszystkich marzeń. I tych małych i tych dużych :*
Trzymajcie się kochane i do napisania po świętach:)

reklama
Malinka po cichu gratuluje i trzymsm kciuki za ladna bete:-)
Majdaczek poprosze o wpisanie mnie na liste staraczek termin kolejnej @ to 1.05. Jest to 5 c.s.Wczesniej mi umklo i nie przypomnialam sie:-)

Malinka no to czekamy na wieści i Tobie rowniez wesolych, zdrowych świąt spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze i oby jednak jasniutenkie kreseczki sie potwierdzily :)

dzień dobry dziewczyny
Malinka no proszę :) gratki
Julka też bym tak chciała jak Ty w tym cyklu, działaj działaj. Mi chyba pomału jednak się śluz pojawia (9dc) więc mam wielką nadzieję że płodny też jednak będzie, wcinam wiesiołek grzeczniutko. Madziolina Ty też? na oeaparolu jest napisane żeby wyciskać na łyżeczkę z tej miekkiej tabletki, bo Ty chyba pisałaś że nie lubisz łykać tabletek. Ja narazie łykam.
Ja za godzinkę mykam z pracy, zrobię jakieś dodatkowe zakupy i dokończę sprzątanie. Jutro o 11 mam fryzjera (planuję jakieś radykalne cięcie bo mnie wkurzają kłaki) i pichcenie. Zrobiłam sobie rozpiskę co mam którego dnia ugotować bo na pewno bym o czymś zapomniała.

dzień dobry dziewczyny
Malinka no proszę :) gratki
Julka też bym tak chciała jak Ty w tym cyklu, działaj działaj. Mi chyba pomału jednak się śluz pojawia (9dc) więc mam wielką nadzieję że płodny też jednak będzie, wcinam wiesiołek grzeczniutko. Madziolina Ty też? na oeaparolu jest napisane żeby wyciskać na łyżeczkę z tej miekkiej tabletki, bo Ty chyba pisałaś że nie lubisz łykać tabletek. Ja narazie łykam.
Ja za godzinkę mykam z pracy, zrobię jakieś dodatkowe zakupy i dokończę sprzątanie. Jutro o 11 mam fryzjera (planuję jakieś radykalne cięcie bo mnie wkurzają kłaki) i pichcenie. Zrobiłam sobie rozpiskę co mam którego dnia ugotować bo na pewno bym o czymś zapomniała.

A to długie masz teraz włosy? Tez myślę o zmianie fryzury ale mam obawy przed jakims konkretniejszym obcinaniem ..

Coś wam pokaze to będą nasze prezenty dla babć na zajączka. Po pracy będę szła je wywołac i kupię jeszcze ramki [emoji7]
uploadfromtaptalk1428053122285.jpguploadfromtaptalk1428053135361.jpguploadfromtaptalk1428053141402.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1428053122285.jpg
    uploadfromtaptalk1428053122285.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 58
  • uploadfromtaptalk1428053135361.jpg
    uploadfromtaptalk1428053135361.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 54
  • uploadfromtaptalk1428053141402.jpg
    uploadfromtaptalk1428053141402.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 53
Gratuluję dwóch kreseczek ;-) kami masz przepiękna core z cudownymi oczetami ;-) Madzia ja też miałam mokro zaraz po okresie jeden dzień a później susza aż do środy ;-)

reklama
Do góry