reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja tez wam życzę by upragniona ciąża przyszła jak najszybciej :)

Śle fluidy od moich xerówek ;) ~~~~~~~~~~~ a nóż któryś się przyczepi ;)

Dobranoc!!

Ps. Jak się ciesze, ze jutro już piątek [emoji3]
Do mnie moga sie przyczepic nie pogniewam sie:-);-)
Witam was serdecznie :)
Dziewczyny mam nadzieje ze marzenia każdej z nas się szybko spełnia i będziemy najszczerszewsze na świecie!

A dzisiaj życzę wam miłego dnia i spokojnych przygotowań.
I termin @ był wczoraj nie przyszła :) jutro też niech nie przychodzi.
Temp cały czas w górze :)
Dobry znak:-)kciuki caly czas zacisniete:-)

u mnie @ pelna para juz dawno takiej nie mialam to vhyba przez to ze odstawilam synka od piersi...brzuszek caly czas boli:-(

Ja teraz bym chciała by jak najwolniej ta ciąża płynęła :) bo to juz moja ostatnia i chce się nią nacieszyc. W październiku zamykamy produkcję. [emoji19]
No chyba, że za parę lat zechce się nam czwartej pociechy, ale wątpię w to. Trójka z tak mała różnica wieku to optymalna opcja [emoji4]

Kamilove dobre;-) no ja też chcę się na cieszyć Ale jak wszyscy mi mówią ze 2 trymestr to lepsze samopoczucie to chce już być w 2 he.

Och jak fajnie sie Was czyta :) oby Wam wolno i przyjemnie płynęły ciążę az do szczęśliwego finału :)

Anulka i Julka kciuki :)

A właśnie, gdzie jest kotek? W niepewności nas trzyma :)

A wiadomo cos o Aschlee?

ewel u mnie już 14tyg i 6 dzień ale dzidzius duży na 15tyg i 6 dzień :) ok 9,5cm już ma, mnie z gazowanych kręci teraz pepsi w puszce, a po kubusiach przecierowych żyganko jak na zawołanie heh

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pytanie zupełnie z innej beczki :) orientujecie się czemu na wykresie w ovufriend niektóre temperatury są oznaczone kropka pusta, a inne pełna?

reklama
Dziewczyny pytanie zupełnie z innej beczki :) orientujecie się czemu na wykresie w ovufriend niektóre temperatury są oznaczone kropka pusta, a inne pełna?
Jak temp jest ignorowana albo zmoerzona o złej godzinie to pusta kropka. A jeśli ok to pełna. :)

Dzięki dziewczyny mam zamiar jutro zatestowac.

Do góry