reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Witajcie kochane;-) Musze przyznać, że po tych wszystkich lekach śluz mam naprawdę piękny, wręcz książkowy i w dodatku jest ho dużo, nigdy takiego nie miałam. Tylko szczerze nie jestem wstanie stwierdzić po których specyfikach..
Julita ja używałam testow dwa cykle a teraz przestałam.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane;-) Musze przyznać, że po tych wszystkich lekach śluz mam naprawdę piękny, wręcz książkowy i w dodatku jest ho dużo, nigdy takiego nie miałam. Tylko szczerze nie jestem wstanie stwierdzić po których specyfikach..
Julita ja używałam testow dwa cykle a teraz przestałam.
tak szczerze mówiąc to ja, jetsem w szoku że tyle jest par z problemami z zajściem:szok:
nam się udało za pierwszym podejściem;P ciekawe jak będzie teraz??
Ale pierwszą ciąże też planowaliśmy, przygotowaliśmy się ale jednak co doświadczenie to doświadczenie...
Długo nie chciałam mieć drugiej dzidzi, byłam przemęczona,każdą chorobę córki przeżywałam gorzej niż ona, a pół roku po ciąży dostałam takich bóli migrenowych że co miesiąc albo było u mnie pogotowie albo ja na sorze:zawstydzona/y::-(
Ale teraz znowu odezwał się mój instynkt macierzyński:-):-):-):tak: i już się września nie mogę doczekać:D

Właśnie wróciłam od teściowej bo mnie poprosila, zeby jej wlosy ufarbowac.. ciekawe czy jej sie wszystkie siwki pokryły, mam nadzieję ze tak bo inaczej troche siara :D

Julka to super wieści. To działajcie, działajcie :) i bez spiny, co ma byc to będzie :) a trzymam kciuki za pozytywne skutki działan :)

Julita a to od września rozpoczynacie starania?;)

Aa rozumiem :) no ja sobie wymarzylam ujrzeć dwie kreseczki najpozniej w dniu rocznicy ślubu, czyli tez we wrześniu :) ach marzenia scietej głowy :p
dlaczego??marzenia się spełniają:)
my ujrzeliśmy dwie kreseczki właśnie w naszą pierwszą rocznicę ślubu, a test zrobiłam tak bez przekonania bo pierwszy który zrobiłam wyszedł negatywny, ale zrobiłam go dwa dni wcześniej niz spodziewana @, ale że ja wtedy miałam bardzo rozchwiany cykl wiec nie byłam pewna...no i bam...pojawiła się bledziutka druga kreska.......ehhh, ale się wspomnieniowo zrobiłąo;-)

dlaczego??marzenia się spełniają:)
my ujrzeliśmy dwie kreseczki właśnie w naszą pierwszą rocznicę ślubu, a test zrobiłam tak bez przekonania bo pierwszy który zrobiłam wyszedł negatywny, ale zrobiłam go dwa dni wcześniej niz spodziewana @, ale że ja wtedy miałam bardzo rozchwiany cykl wiec nie byłam pewna...no i bam...pojawiła się bledziutka druga kreska.......ehhh, ale się wspomnieniowo zrobiłąo;-)

I oby wspomnienia sie powtórzyły :) tego życzę :)
A tam samym sie żegnam, bo juz oczy mi się kleja.. dobrej nocki :*

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry