reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Jejku kilka godzin mnie nie było,bo w pracy nie miałam czasu wejść a tu się tyyyleee działoo..

Kami ogromne gratulacje podwójnego szczęścia :* bałaś się, że stracisz jedno, a okazało się, że zyskasz dwa :) nie możesz się stresować, bo to nie wskazane, będzie wszystko dobrze! :)

Dziewczyny u mnie burza wiatr grad masakra a ja z mała sama

u mnie to samo było jakieś 3 godziny temu, aktualnie się unormowało tylko wiatr został.. ogólnie pogoda masakryczna się szykuje na tą wielkanoc ;/ chyba będzie powtórka z rozrywki z białymi świętami.. tylko szkoda, że nie tymi co trzeba..

Dokładnie to nie te święta powinny być białe.... U mnie też już po burzy deszcz lekko kropi ale nie ma gradu i wichury więc jest ok :)

Dobranoc laski musze odpocząć bo jutro pracuje od 13,30-23,00 masakra koleżanka skręciła kciuka i traz robote za nią trzeba zrobić :/

o matko.. no to faktycznie.. nie dość, że stracił dziecko to jeszcze żone.. masakra..
a najgorsze że to się działo w szpitalu, w miejscu gdzie teoretycznie człowiek powinien czuć się bezpiecznie i móc liczyć na pomoc...

A wy rodziłście z mężem czy same;D oczywiście pytam te które mają już porody za sobą;D

reklama
Do góry