reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Tylko dziwi mnie to bo ostatnia miesiączkę mialam 17.02 potem plamienia miałam od 1-4.03 no i do teraz brak okresu. Jak byłam u ginekologa to nic mi konkretnie nie powiedziała. Tylko tyle że ona nie jest za robieniem tak szybko usg i trzeba czekać i mam przyjść 27.04 i dzień wcześniej wykonać badania bo dostałam skierowanie. I nie torami obliczyć w którym tyg mogę być i dziwi mnie to że nie dała mi więcej info na ten temat

reklama
Kamilove trochę daleko do usg jak masz jakieś złe przeczucie to lepiej iść upewnić się tym bardziej że jesteś po stratach i masz obawy o maluszka.Tak z ciekawości zapytam ile u was gin bierze za wizytę?

reklama
Do góry