reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

czy wy tez macie tak ze jak z apki piszecie to wam ucina prawie cały tekst bo teraz napisałam baaardzo dużo a wyskoczyły aż dwa słowa z aplikacji. teraz z lapka pisze:/

reklama
u mnie ogólnie wizyta kosztuje 90 zł nieważne czy to cytologia czy badanie czy usg czy wszystko razem zawsze słysze 90zł ;P ale np. jak byłam w ciąży to jak miałam robić badania to przysyłał mnie do przychodni bo przyjmuje tam raz w tyg i dwał mi skierowanie zebym za darmo miała.

witam,ale dziś jestem padnieta:-(u mnie tez dziś ponuro,deszcz,wiatr :baffled:
malutka gratuluję II kreseczek
u mnie wizyta kosztuje 150zł w tym usg,cytologia dodam ze chodze do takiego ze się bardzo ceni pozniewaz byłam na wizycie zapłaciłam 150zł i wyniki z cytologii były złe(zapalenia) i musiałam isc do niego po receptę i skasował mnie dodatkowo 50zł:szok::baffled: ale jest miły,kompetentny,,przystojny,i nieczuje się jak przy innych taka zawstydzona,wiadomo ze taka wizyta jest krepująca a u niego czuje się jakbyśmy się znali niewiadomo ile wiec wole zapłacić raz na jakiś czas więcej i być zadowolona niż isc taniej do jakiegoś gbura,u mnie lada chwila zaczna się dni płodne ale tak jak któras tu pisała podchodzę na luzie niebede się na siłe starac,tylko jak będę miała ochote-tylko u mnie to rzadko jakos niemam chęci i teraz dużo pracuje to jestem padnieta

a tak sie cieszyłam na nowy telefon i że będe miała apke i bede na bieżąco z wami a tu zonk :no::no:
madziolina kupiłaś wiesiołka?

mój gin jest rewelacyjny. za recepty nic niebierze. jest uwielbiany przez kobiety ale jak jest potrzeba to i bez kolejki przyjmie i po godzinach zostanie. na dyzur do szpitala tez mozna podjechac jak sie ma proble, ogólnie super gosć jak dl amnie i moi koleżanek.

Mój gin brał dotychczas 50zeta niezależnie czy z cytologia czy bez usg robi na każdej wizycie, teraz to nawet nie wiem czy coś podniósł cenę bo wymieniany był sprzęt usg

Z tymi terminami to tak jest niestety, badania się przydadzą oby tylko dobre wyniki były a do którego gina chodzisz?

Dr Marka Dominiaka, a Ty do kogo? Własnie potrzebuje opinii do kogo w Piotrkowie warto pójść :)

A teraz wśrodę idę po raz pierwszy prywatnie na usg do Tomaszewskiego.

Ostatnia edycja:
Malutka ogromne gratulacje dwóch kreseczek :)

co do apki to u mnie też tak różnie prądzi.. raz wszystko okej i powiadomienia wyskakują i wszystko elegancko chodzi,a drugim razem nawet zalogować się nie da.. ;/

Kami a czym się różzni apka od tapatalka?

reklama
Do góry