reklama
xkarola
Fanka BB :)
u mnie ogólnie wizyta kosztuje 90 zł nieważne czy to cytologia czy badanie czy usg czy wszystko razem zawsze słysze 90zł ;P ale np. jak byłam w ciąży to jak miałam robić badania to przysyłał mnie do przychodni bo przyjmuje tam raz w tyg i dwał mi skierowanie zebym za darmo miała.
madziolina_p
Wogole ta apka jest z dupy, jak sie nie zacina to posty urywa itp
monii88
witam,ale dziś jestem padnieta:-(u mnie tez dziś ponuro,deszcz,wiatr
malutka gratuluję II kreseczek
u mnie wizyta kosztuje 150zł w tym usg,cytologia dodam ze chodze do takiego ze się bardzo ceni pozniewaz byłam na wizycie zapłaciłam 150zł i wyniki z cytologii były złe(zapalenia) i musiałam isc do niego po receptę i skasował mnie dodatkowo 50zł ale jest miły,kompetentny,,przystojny,i nieczuje się jak przy innych taka zawstydzona,wiadomo ze taka wizyta jest krepująca a u niego czuje się jakbyśmy się znali niewiadomo ile wiec wole zapłacić raz na jakiś czas więcej i być zadowolona niż isc taniej do jakiegoś gbura,u mnie lada chwila zaczna się dni płodne ale tak jak któras tu pisała podchodzę na luzie niebede się na siłe starac,tylko jak będę miała ochote-tylko u mnie to rzadko jakos niemam chęci i teraz dużo pracuje to jestem padnieta
malutka gratuluję II kreseczek
u mnie wizyta kosztuje 150zł w tym usg,cytologia dodam ze chodze do takiego ze się bardzo ceni pozniewaz byłam na wizycie zapłaciłam 150zł i wyniki z cytologii były złe(zapalenia) i musiałam isc do niego po receptę i skasował mnie dodatkowo 50zł ale jest miły,kompetentny,,przystojny,i nieczuje się jak przy innych taka zawstydzona,wiadomo ze taka wizyta jest krepująca a u niego czuje się jakbyśmy się znali niewiadomo ile wiec wole zapłacić raz na jakiś czas więcej i być zadowolona niż isc taniej do jakiegoś gbura,u mnie lada chwila zaczna się dni płodne ale tak jak któras tu pisała podchodzę na luzie niebede się na siłe starac,tylko jak będę miała ochote-tylko u mnie to rzadko jakos niemam chęci i teraz dużo pracuje to jestem padnieta
xkarola
a tak sie cieszyłam na nowy telefon i że będe miała apke i bede na bieżąco z wami a tu zonk
madziolina kupiłaś wiesiołka?
mój gin jest rewelacyjny. za recepty nic niebierze. jest uwielbiany przez kobiety ale jak jest potrzeba to i bez kolejki przyjmie i po godzinach zostanie. na dyzur do szpitala tez mozna podjechac jak sie ma proble, ogólnie super gosć jak dl amnie i moi koleżanek.
madziolina kupiłaś wiesiołka?
mój gin jest rewelacyjny. za recepty nic niebierze. jest uwielbiany przez kobiety ale jak jest potrzeba to i bez kolejki przyjmie i po godzinach zostanie. na dyzur do szpitala tez mozna podjechac jak sie ma proble, ogólnie super gosć jak dl amnie i moi koleżanek.
Lilolo
Dziewczyny zamiast aplikacji bb polecam tapatalka. Ja właśnie z niego korzystam bo bb juz mnie z równowagi wyprowadzalo.
Z tymi terminami to tak jest niestety, badania się przydadzą oby tylko dobre wyniki były a do którego gina chodzisz?
Dr Marka Dominiaka, a Ty do kogo? Własnie potrzebuje opinii do kogo w Piotrkowie warto pójść
A teraz wśrodę idę po raz pierwszy prywatnie na usg do Tomaszewskiego.
Ostatnia edycja:
Malutka ogromne gratulacje dwóch kreseczek
co do apki to u mnie też tak różnie prądzi.. raz wszystko okej i powiadomienia wyskakują i wszystko elegancko chodzi,a drugim razem nawet zalogować się nie da.. ;/
Kami a czym się różzni apka od tapatalka?
co do apki to u mnie też tak różnie prądzi.. raz wszystko okej i powiadomienia wyskakują i wszystko elegancko chodzi,a drugim razem nawet zalogować się nie da.. ;/
Kami a czym się różzni apka od tapatalka?
reklama