reklama
Ja z mężem ustaliłam wczoraj że pierwszego grilla robimy 11.04 w moje ur tak jak w zeszłym roku. Pogody co prawda nie było zeby posiedzieć ale mąz na tarasie smażył a jedlismy w domu.
Powiem Wam że gdybym była w ciązy to własnie w ur chciałabym poinformować część rodziny. to byłby jakis 6 tyg-mam nadzieje że wczesniej udałoby mi sie potwierdzic u lekarza.
Powiem Wam że gdybym była w ciązy to własnie w ur chciałabym poinformować część rodziny. to byłby jakis 6 tyg-mam nadzieje że wczesniej udałoby mi sie potwierdzic u lekarza.
xkarola
Fanka BB :)
Mnie cycki bola, ale chyba bol jak bo miesiac wiec nie wiem, ale mam czesto takie cmienie jak by mi ktos cos polozyl na brzuch, a moze to bole okresowe
madziolina jak myślisz kiedy można zrobić bete najwcześniej? myśle i czekam i mam nadzieje i myśle jak tu sprawdzić najwcześniej.....ehhh
madziolina_p
Fajny bys miala prezent kotek87 :-)
madziolina_p
madziolina jak myślisz kiedy można zrobić bete najwcześniej? myśle i czekam i mam nadzieje i myśle jak tu sprawdzić najwcześniej.....ehhh
Za pomocą badania beta hCG ciążę najwcześniej można potwierdzić około tygodnia od zapłodnienia. Beta hCG pojawia się we krwi kobiety po zagnieżdżeniu się zapłodnionej komórki jajowej w macicy, czyli 6-8 dni od dnia zapłodnienia. Beta hCG w moczu pojawia się po 10-14 dniach od zapłodnienia czyli w okresie spodziewanej miesiączki.
madziolina_p
To znalazlam w necie, wiec juz mozesz, jak masz blisko przychodnie to idz, ale ja na spokojnie czekam.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
ja byłam 5 dni przed @ na becie, pokazała mi 0,1 i niestety taka była rzeczywistość, @ przyszła spoźniona
reklama
madziolina_p
No to tanio, wiec juz jak chcesz :-)