reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Ojjj ochote robisz na grilla ale mój mąż na diecie jest :/ chociaż może skusi się na mięsko z grilla na kolacje :)

reklama
Ja z mężem ustaliłam wczoraj że pierwszego grilla robimy 11.04 w moje ur tak jak w zeszłym roku. Pogody co prawda nie było zeby posiedzieć ale mąz na tarasie smażył a jedlismy w domu.

Powiem Wam że gdybym była w ciązy to własnie w ur chciałabym poinformować część rodziny. to byłby jakis 6 tyg-mam nadzieje że wczesniej udałoby mi sie potwierdzic u lekarza.

Mnie cycki bola, ale chyba bol jak bo miesiac wiec nie wiem, ale mam czesto takie cmienie jak by mi ktos cos polozyl na brzuch, a moze to bole okresowe

madziolina jak myślisz kiedy można zrobić bete najwcześniej? myśle i czekam i mam nadzieje i myśle jak tu sprawdzić najwcześniej.....ehhh

madziolina jak myślisz kiedy można zrobić bete najwcześniej? myśle i czekam i mam nadzieje i myśle jak tu sprawdzić najwcześniej.....ehhh

Za pomocą badania beta hCG ciążę najwcześniej można potwierdzić około tygodnia od zapłodnienia. Beta hCG pojawia się we krwi kobiety po zagnieżdżeniu się zapłodnionej komórki jajowej w macicy, czyli 6-8 dni od dnia zapłodnienia. Beta hCG w moczu pojawia się po 10-14 dniach od zapłodnienia czyli w okresie spodziewanej miesiączki. 

czekam narazie bo u mnie brak obajwów jakichkolwiek :-:)-( nie chce wkręcać sobie i szukać puki co nic nadzwyczajnego brzuch tylko kłuje ale to pewnie na @ :(

kurcze niefajnie :( ośrodek mam blisko właśnie z niego wróciłam bo odbierałam wyniki z TSH :/ u mnie beta kosztuje 25zl tak spojrzałam odrazu z ciekawości :p

reklama
Do góry