reklama
Xkarola 5 dni przed miesiaczka juz spokojnie mozesz zrobic bete ja zrobilam 6 dni przed miesiaczka i juz mialam 44 a lekarz powiedzial ze dosyc pozno musialam miec owu bo z wielkosci wychodzi ze 18 lutego mialam a patrzac na @ niby mialam 15
madziolina_p
Fanka BB :)
A ja dziewczyny nie pisalam wczesniej, bo stwierdzilam, ze zaraz powiecie, ze sobie wkrecam objawy, ale gdzies od 3-4 dni w glowie mi sie kreci, w domu to wiecie nie zwracam uwagi, ale do sklepu jak szlam z malym to codzpgjennie uczucie slabosci i pot mnie zalewa. Jak to nie ciaza to musze do lekarza, bo to nienormalne.
ja w ciazy jeszcze przed terminem @ mialam straszne zawroty glowyA ja dziewczyny nie pisalam wczesniej, bo stwierdzilam, ze zaraz powiecie, ze sobie wkrecam objawy, ale gdzies od 3-4 dni w glowie mi sie kreci, w domu to wiecie nie zwracam uwagi, ale do sklepu jak szlam z malym to codzpgjennie uczucie slabosci i pot mnie zalewa. Jak to nie ciaza to musze do lekarza, bo to nienormalne.
madziolina_p
Chyba, ze to z czegos innego, albo hormony
madziolina_p
No tez mozliwe
reklama
Luxi juz lepiej zatoki juz przechodza, jesli chodzi o ciaze to ja dalej bezobjawowa jestem czasami mam dzien ze mam nudnosci ale to przechodzi. Tylko te dusznosci mnie irytuja.
W pt mam serduszkowa wizyte jak wroce zaraz dam znac co i jak z fasolka :-) . ty Luxi jakos za chwile chyba owu masz miec nie.
W pt mam serduszkowa wizyte jak wroce zaraz dam znac co i jak z fasolka :-) . ty Luxi jakos za chwile chyba owu masz miec nie.