reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Czekanie jest najgorsze i najtrudniejsze, ale daje nadzieję.. czasami złudna a niekiedy sie potwierdza. Wiec życzę wszystkim, którzy niedługo będą testować abyście zobaczyly upragnione II kreseczki :)

reklama
Xkarola 5 dni przed miesiaczka juz spokojnie mozesz zrobic bete ja zrobilam 6 dni przed miesiaczka i juz mialam 44 a lekarz powiedzial ze dosyc pozno musialam miec owu bo z wielkosci wychodzi ze 18 lutego mialam a patrzac na @ niby mialam 15

A ja dziewczyny nie pisalam wczesniej, bo stwierdzilam, ze zaraz powiecie, ze sobie wkrecam objawy, ale gdzies od 3-4 dni w glowie mi sie kreci, w domu to wiecie nie zwracam uwagi, ale do sklepu jak szlam z malym to codzpgjennie uczucie slabosci i pot mnie zalewa. Jak to nie ciaza to musze do lekarza, bo to nienormalne.

A ja dziewczyny nie pisalam wczesniej, bo stwierdzilam, ze zaraz powiecie, ze sobie wkrecam objawy, ale gdzies od 3-4 dni w glowie mi sie kreci, w domu to wiecie nie zwracam uwagi, ale do sklepu jak szlam z malym to codzpgjennie uczucie slabosci i pot mnie zalewa. Jak to nie ciaza to musze do lekarza, bo to nienormalne.
ja w ciazy jeszcze przed terminem @ mialam straszne zawroty glowy

reklama
Luxi juz lepiej zatoki juz przechodza, jesli chodzi o ciaze to ja dalej bezobjawowa jestem czasami mam dzien ze mam nudnosci ale to przechodzi. Tylko te dusznosci mnie irytuja.
W pt mam serduszkowa wizyte jak wroce zaraz dam znac co i jak z fasolka :-) . ty Luxi jakos za chwile chyba owu masz miec nie.

Do góry