reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Wez jej akcesoria/zabawki do kapieli, juz albo zaraz sie bedzie kapac na siedzaco
kamkaz
A co powiecie na ten temat??? Smily UCIEKAJĄCY PIESEK pies DO NAUKI RACZKOWANIA (5176978499) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
I wszędzie z małym byliście? my z naszą córcią tylko w tunezji. ale za to my bylismy tez w egipcie ale w połowie lipca to była istna smażalnia ale ja to uwielbiam w krecie też był upał w lipcu a w turcji w czerwcu jak bylismy to wcale gorąco niebyło a na korfu to juz wogole chłodno
Taa, wszędzie z Młodym Jedynie jego pierwsze wakacje spędziliśmy w polskich górach ja ogólnie uwielbiam podróże, całą naszą rodzinką. W ciągu roku sporo po Polsce jeździmy w weekendy. Jeśli uda mi się zajść teraz w ciążę w czerwcu lub lipcu to już mam plan na przyszły rok na wakacje nad polskim morzem w sierpniu
Xkarola ja tez juz bym chciala wiedziec, ale to juz tak niedlugo :-)
Claudia daj znac koniecznie jak po wizycie!
Kami, ale starsze dzieci to moze i takmoga spac, ale roczniak?
mój od zawsze wstaje między 5 a 6
A co powiecie na ten temat??? Smily UCIEKAJĄCY PIESEK pies DO NAUKI RACZKOWANIA (5176978499) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
fajny ten psiak
Kasik no własnie to czekanie jest najgorsze a tu znowu trzeba czekać do @ :/ a tak jakby było cos nie tak to już by można było leczyć aa masakra po prostu tak mnie to zdenerwowało
wcale się nie dziwię, że się wkurzyłaś ;/ ale co poradzić.. ech..
reklama
madziolina_p
Juz sie nie denerwuj bo szkoda tylko Twoich nerwow, juz po jablkach :| tulam