reklama
gaga współczuje bo sama teraz czekałam na wyniki jak na szpilkach daj znać po wizycie czy dostałaś coś na obniżenie prolaktyny
ja tak czekam na wynik toksoplazmozy..
martaha123
Fanka BB :)
Kamkaz w sprawie prezentu to ja mojej kupiłam kiedyś takie drzewko - firma kiddieland i jak tylko zaczęła siedzieć to bardzo ładnie się tym bawiła, a i teraz czasem do niego wraca. teraz patrzę że już go nie ma w sprzedarzy, ale zobaczyć można i tego typu zabawki są myślę fajne dla dzieciaków, ewentualnie miś eduś lub podobnu z fisher price . Zależy ile chcesz wydać ... Tak myślę że ten miś może nawet będzie lepszy bo teraz nie zrobi sobie nim krzywdy. Miś ten śpiewa piosenki mówi o liczbach, literkaz=ch , kształtach. Moja córcia nadl lubi z nim śpiewać
gaga brak słów na te laboratoria...
gaga brak słów na te laboratoria...
oldżi
Zaangażowana w BB
Ja rownież robiłam przeciwciała na toksoplazmoze, cytomegalie i różyczkę, i wszystko okja tak czekam na wynik toksoplazmozy..
Witam Was dziewczyny
Miałabym do Was pytanko odnośnie trafnego prezentu dla 6-miesięcznej dziewczynki. Błagam macie jakieś pomysły??? Napisze od razu, że mata nie wchodzi w grę, bo już ma. Może któraś mama swoich pociech mogłaby udzielić mi jakiejś rady????
Pozdrawiam Was serdecznie i przyjemnego dnia
Też miałam pisać, żeby ciuszek bo to najpraktyczniejsze ale skoro już nie chcesz ciuszków dawać to może jakaś podusia albo lala taka szmaciana? Albo taka książeczka miękka co to gryźć można i miętosić w różny sposób. Albo jakaś grająca zabawka hmm nie wiem. Mamą nie jestem, ale dla chrześnicy kombinowałam niedawno prezenty to jakieś minimalne doświadczenie mam
Ja rownież robiłam przeciwciała na toksoplazmoze, cytomegalie i różyczkę, i wszystko ok
cytomegalia oO nie słyszałam o czymś takim ;d a to też z krwi normalnie się robi?
reklama