reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

w ogóle jak mi powiedziała o tym braku jednych wyników to już miałam odwołać wizytę że pójdę jak dorobię tamte bo to znowu dodatkowa wizyta ale że mam prolaktyne nie tak to postanowiłam iść niech chociaż z tym już walczy

reklama
Gaga ale jaja ;/ no nie fajnie, że tak zrobili.. jeszcze raz będziesz musiała płacić za te badania których nie wykonali? Co za balagan..

Kamkaz w sprawie prezentu to ja mojej kupiłam kiedyś takie drzewko - firma kiddieland i jak tylko zaczęła siedzieć to bardzo ładnie się tym bawiła, a i teraz czasem do niego wraca. teraz patrzę że już go nie ma w sprzedarzy, ale zobaczyć można i tego typu zabawki są myślę fajne dla dzieciaków, ewentualnie miś eduś lub podobnu z fisher price . Zależy ile chcesz wydać ... Tak myślę że ten miś może nawet będzie lepszy bo teraz nie zrobi sobie nim krzywdy. Miś ten śpiewa piosenki mówi o liczbach, literkaz=ch , kształtach. Moja córcia nadl lubi z nim śpiewać
gaga brak słów na te laboratoria...

Witam Was dziewczyny

Miałabym do Was pytanko odnośnie trafnego prezentu dla 6-miesięcznej dziewczynki. Błagam macie jakieś pomysły??? Napisze od razu, że mata nie wchodzi w grę, bo już ma. Może któraś mama swoich pociech mogłaby udzielić mi jakiejś rady????

Pozdrawiam Was serdecznie i przyjemnego dnia :-D

Też miałam pisać, żeby ciuszek bo to najpraktyczniejsze ale skoro już nie chcesz ciuszków dawać to może jakaś podusia albo lala taka szmaciana? Albo taka książeczka miękka co to gryźć można i miętosić w różny sposób. Albo jakaś grająca zabawka hmm nie wiem. Mamą nie jestem, ale dla chrześnicy kombinowałam niedawno prezenty to jakieś minimalne doświadczenie mam :D

Kasik chyba nie będę płacić bo to ich wina zresztą dostałam taką kartkę od nich, że mam to do zrobienia i drugą taką przypieła sobie na tablicy a paragon też mam

kasik90- to sa rownież badania z krwi, wirus cytomegalii nie jest szkodliwy dla matki i najczesciej nie daje jakichś objawów ale dla płodu jest bardzo niebezpieczny.

reklama
Do góry