Dziewczyny a mojej przyjaciolce juz drugi tydzien spoznia sie @, bala sie, ze jest w ciazy, ale test nie wyszedl, okresu nadal brak, ona juz tak wczesniej miala, ale bez jaj, zdrowa jest a takie opoznienia ma. Martwie sie o nia.
reklama
martaha123
Fanka BB :)
oj to wy podróżniczki jesteście... My jeżdzimy nad polskie morze odkąd mamy córcię (fajnie na nią działa morska bryza - mniej katarów i ładnie oczyszczają sie jej zatoki)
duzo osob pije tez zurawine przy problemach z pecherzemewel mi w ciąży gin właśnie kazał brać urosept i dużo pić przy problemach z pęcherzem.
kotek to miałaś badaną tarczyce? przy niedoczynności występuje senność, albo masz niedobór jakiś witamin, albo po prostu taki dzień senny ;-)
jeszce nie badałam bo nie mam kasy narazie, albo pójde po skierowanie i moze na nfz sie uda.
Mam tez niskie cisnienie ostatnio u gin miałam 84/48...
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja też uwielbiam morze, w tamtym roku byłam nad Polskim morzem, a 2 lata temu w Egipcie, w tym roku chciałabym do Włoch, a zobaczymy co życie pokaże ;-) właśnie wypatrzyłam Inofolic za 30 zł za 40 saszetek na stronie ;-) w aptece u mnie kosztuje 42 zł
martaha123
Fanka BB :)
nam trochę droga zajmuje czasu ale i tak nie rezygnujemy zresztą córcia już starsza i lepiej znosi podróż w tym roku też pewnie wyskoczymy
reklama