ja na poczatku ciazy bardzo senna bylam calymi dniaminoo,,,z tymi checiami to tak średnio moja mała lubi ostatnio mnie wykańczać wieczorami padam jak kawka
reklama
annam03
Fanka BB :)
przywiaz sie do fotela
Nie musiałam, mam zeby leczone po świętach wypełnienie i piaskowanie i bedzie ok na ciaze
Ale znieczulenie spłynęło mi głęboko i mam wrażenie ze sie dusze
Nadrobie was wieczorem, po treningu
balladyna
oczywiscie pokusilo mnie zrobic test .(27 dc) no i nic zalamka, pewnie jutro dostane bo brzuch zabolal dzisiaj mocno.
Kasik przez stronę piszę, ja oszczana jestem ze taka technika I tak mozna
Kasik przez stronę piszę, ja oszczana jestem ze taka technika I tak mozna
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Balladyna moze jest za wcześniej, trzymam kciuki mimo wszystko ;-)
balladyna
Dzięki Juleczka :-* ehh pozostaje czekać
monii88
witam,ja dziś 10h w pracy masakra z tym brak owu to daliście mi do myslenia,chociaz od jakiegoś czasu tak mam i we wrześniu byłam u gin i mówił ze jakbym chciała starac się o dzidzie to jak najbardziej bo jest wszystko tak jak być powinno,ale od września trochę upłynęło i mogło cos się zmienić,poczekam do kolejnego @ i wtedy się zarejstruje,chciałam teraz iść ale tyle pracy ze niedam rady a moje szefostwo jest takie ze jak chce się zwolnic np.do lekarza to musza wiedzieć gdzie,jak po co wszystko musza wiedzieć a nie powinno ich to interesowacnielubie się komus tłumaczyć!
reklama
1985nelia2
a tam problem, powiedz im że idziesz do dentysty i tyle ja mam wizyte w czwartek i już nie mogę się doczekać aż zobacze moje maleństwo niestety narzeczony ma pracę więc nie pójdzie ze mną, ale to nic jeszcze bedzie okazja