reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
anastazi tylko pozazdrościć tak pozytywnego nastawienia w ciąży :)
a swoją drogą to gratulacje, bo jeszcze zdaje się nie miałam okazji poznać i pogratulować wcześniej :)

oczywiscie pokusilo mnie zrobic test .(27 dc) no i nic :( zalamka, pewnie jutro dostane bo brzuch zabolal dzisiaj mocno.
Kasik przez stronę piszę, ja oszczana jestem ze taka technika I tak mozna

witam,ja dziś 10h w pracy masakra:baffled: z tym brak owu to daliście mi do myslenia,chociaz od jakiegoś czasu tak mam i we wrześniu byłam u gin i mówił ze jakbym chciała starac się o dzidzie to jak najbardziej bo jest wszystko tak jak być powinno,ale od września trochę upłynęło i mogło cos się zmienić,poczekam do kolejnego @ i wtedy się zarejstruje,chciałam teraz iść ale tyle pracy ze niedam rady a moje szefostwo jest takie ze jak chce się zwolnic np.do lekarza to musza wiedzieć gdzie,jak po co wszystko musza wiedzieć a nie powinno ich to interesowac:wściekła/y:nielubie się komus tłumaczyć!

reklama
a tam problem, powiedz im że idziesz do dentysty i tyle :D ja mam wizyte w czwartek i już nie mogę się doczekać aż zobacze moje maleństwo :) niestety narzeczony ma pracę więc nie pójdzie ze mną, ale to nic jeszcze bedzie okazja :D

Do góry